Terras

Uw terras is het verlengde van uw restaurant, café of bar. De inrichting van uw terras is tegelijkertijd het visitekaartje van uw horecaonderneming. Bij Brinzy.nl kunt u terecht voor alle terrasmeubilair. Denk bijvoorbeeld aan tafels, stoelen, parasols, asbakken en rookpalen, decoratie en verwarming. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met het Brinzy team!


Subcategorieën

  • Uw gasten kunnen nu ook in de lente of de nazomer op uw terras plaatsnemen met de terrasverwarming van Brinzy. Een assortiment aan terrasverwarmers voor aan de muur of op een staande voet. Bij Brinzy zitten u en uw gasten er altijd warmpjes bij.

  • Nooit meer peuken op de grond of bij de ingang van uw restaurant of café. De rookpalen van Brinzy zijn gemakkelijk te legen en hebben een strakke uitstraling. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten voor u klaar.

  • Bij Brinzy vindt u alles om uw terras, tuin of omgeving van uw horecagelegenheid te decoreren. In het assortiment vindt u onder andere verschillende soorten, maten en kleuren potten, maar ook decoratieve figuren.

  • Geef uw terras of tuin een sfeervolle uitstraling met onze bloembakken. Bij Brinzy vindt u potten in verschillende stijlen, maten en kleuren. Daarnaast biedt Brinzy u een breed assortiment wat u de mogelijkheid geeft om verschillende potten te combineren en uw terras of tuin prachtig te bekleden.

  • Hoe u het terras van uw horecaonderneming inricht kan net het verschil maken. Stoelen, banken, zonnebedden, tafels… Brinzy.nl heeft een breed assortiment aan terrasmeubilair. per pagina