Horeca kleding

In een professionele horecabedrijf is het belangrijk dat het personeel in deugdelijke kleding gekleed gaat. Dat betekend dat de kleding comfortabel zit, alle bewegingen toelaat, maar niet te wijd is. Men moet er niet aan denken dat bijvoorbeeld een mouw in het vuur kan hangen. Daarbij moet het makkelijk te wassen zijn, met praktische kleuren en ...

In een professionele horecabedrijf is het belangrijk dat het personeel in deugdelijke kleding gekleed gaat. Dat betekend dat de kleding comfortabel zit, alle bewegingen toelaat, maar niet te wijd is. Men moet er niet aan denken dat bijvoorbeeld een mouw in het vuur kan hangen. Daarbij moet het makkelijk te wassen zijn, met praktische kleuren en gemaakt van een geschikt materiaal. Gaat men op zoek naar kokskleding online met de zoekterm "kleding kok" dan vindt men talloze mogelijkheden. Het varieert van broeken en buizen tot schorten. Maar waar kunt u nu het beste kokskleding kopen? Het antwoord is natuurlijk de professionele groothandel. Bij brinzy.nl bent u dus aan het juiste adres. Hier vindt de juiste kleding voor het personeel in de keuken en in de bediening met een ruime keuze in kleuren en modellen. Voor mannen, vrouwen en voor thuis ook voor de kinderen.

Professionele Kokskleding

Het aanbod kokskleding bij brinzy.nl is onderverdeeld in kleding voor mannen, vrouwen, unisex en kids. Daarbij zien we ook textielaccessoires zoals handschoenen en handdoeken. De professionele kleding omvat koksbroeken, koksbuizen en schorten. Ook aan het bedienend personeel is gedacht met complete kledinglijnen. En omdat comfortabele werkkleding pas echt prettig draagt met het juiste ondergoed is ook daar aan gedacht. Er zijn verschillende kledinglijnen beschikbaar waarbij we speciale aandacht willen vragen voor de kokskleding Chaud Devant, het bekende merk. Met daarbij ook de aparte Basix lijn onder de noemer kokskleding BSX. Hiermee is al het personeel deugdelijk te kleden met een professionele uitstraling, of het nu gaat om de keukenbrigade of het bedienend personeel. De modellen zijn praktisch en de gebruikte kleuren en materialen zorgen dat de kleding makkelijk te wassen is zodat het personeel er altijd fris bij loopt. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod kokskleding op horeca specialist www.brinzy.nl.

More

Subcategorieën

  • Wie oog voor detail heeft, kijkt goed naar de uitstraling van het personeel. Zoekt u bijvoorbeeld een koksbuis, een schort, ovenwanten of kleding voor de bediening? Bij Brinzy vindt u alle textiel die u nodig heeft in uw restaurant, snackbar, café, hotel, kantine of bedrijfskeuken.

  • Professionele kleding voor vrouwelijk horeca-personeel. Wie oog voor detail heeft, kijkt goed naar de uitstraling van het personeel. Zoekt u bijvoorbeeld een koksbuis, een schort, ovenwanten of kleding voor de bediening? Bij Brinzy vindt u alle textiel die u nodig heeft in uw restaurant, snackbar, café, hotel, kantine of bedrijfskeuken.

  • Sommige kinderen zijn niet uit de keuken te krijgen. Herkenbaar? Dan is deze kokskleding voor kinderen zeker iets voor u. Bij Brinzy vindt u alle textiel die u nodig heeft in uw restaurant, snackbar, café, hotel, kantine of bedrijfskeuken.

  • Accessoires vestimentaire. Besoin d 'informations supplementaires ? Nos conseillers sont la pour vous !

  • Wie oog heeft voor detail, kijkt goed naar de uitstraling van haar horecapersoneel. Bij Brinzy.nl vindt u een breed assortiment aan accessoires voor de horeca. Bent u brijvoorbeeld op zoek naar bolknopen, ovenhandschoenen, handdoeken of een serveer set? Kijk dan niet verder, bij Brinzy.nl ben u in een keer klaar!per pagina