Hygiëne

Hygiëne is voor een horecaondernemer één van de hoogste prioriteiten. Bij Brinzy vindt u alles op het gebied van hygiëne voor de horeca. Zo kunt u hier terecht voor onder andere handdrogers, toiletpotten, prullenbakken, schoonmaakmiddelen en glazenspoelers. Al onze producten voldoen aan de HACCP richtlijnen. Hierdoor voldoet uw restaurant, snackbar, café, hotel, kantine of bedrijfskeuken altijd aan de HACCP norm. 


Subcategorieën

  • Hygiëne heeft in een professionele keuken de hoogste prioriteit. Bij Brinzy.nl vindt u een ruim assortiment aan producten die de hygiëne in de professionele keuken kunnen bevorderen. Van wasbakken tot aan poetsrolhouders, van handgrepen tot aan haarföhnen… Allemaal te verkrijgen op Brinzy.nl!

  • Richt uw sanitaire ruimtes in met hygiënische, HACCP artikelen als wasbakken, kranen, zeepdispensers en handdrogers. Maar uiteraard ook handdoekhouders, toiletpapier dispensers, waterfonteintjes en toiletborsters. In deze categorie vindt u ook alles voor hotelkamers als haardrogers.

  • Brinzy heeft diverse producten in haar assortiment die uiterst geschikt zijn voor hotels. Neem bijvoorbeeld een kijkje in ons assortiment haardrogers of servicewagens. Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar.

  • Producten als zeep, toiletpapier, poetspapier en schoonmaakbenodigdheden worden dagelijks gebruikt in onder andere hotels, restaurants en zorg instellingen. Het is dan ook van belang dat deze artikelen altijd op voorraad zijn. Brinzy heeft een breed assortiment aan hoogwaardige gebruiksartikelen. Van foamzeep tot aan hygiënedoekjes en van desinfectant tot aan toiletpapier. Heeft u vragen over een van onze artikelen? Het Brinzy team helpt u graag verder!

  • In elk ruimte waar wordt geleefd en gewerkt wordt afval gecreëerd. Daarom is een afvalbak onmisbaar in elke ruimte. Brinzy heeft diverse afvalbakken in het assortiment. Kiest u voor een kunststoffen afvalbak of juist een roestvrij stalen? Een ronde of juist een vierkante? Een met tuimeldeksel of toch met een push deksel? Allemaal vragen die van belang zijn voor het creëren van een schone en nette werk-en leefomgeving!

  • Voor een horecaondernemener is hygiëne een van de belangrijkste prioriteiten. Bij Brinzy kunt u nu ook terecht voor schoonmaakbenodigdheden zoals emmers, werkdoeken, papieren reinigsdoeken, poetspapier en moppen. Bekijk het uitgebreide assortiment hieronder. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u persoonlijk advies? Het Brinzy team helpt u graag verder!per pagina