Op Tafel

In de horeca heeft u als horecaondernemer vaak meer nodig dan u denkt. Wie oog voor detail heeft, kijkt goed naar de aankleding van zijn of haar bedrijf. Een aangename presentatie op tafel is dan ook van belang. Zoekt u bijvoorbeeld servies zoals borden of kommen, bestek, servetten, glazen of decoratie voor op tafel zoals kandelaars of theelichthouders? Bij Brinzy vindt u alles voor op tafel voor in uw restaurant, snackbar, café, hotel, kantine of bedrijfskeuken. 


Subcategorieën

 • Het creëren van de juiste sfeer of ambiance in een restaurant of hotel doe je niet zomaar. Dit heeft te maken met verschillende factoren, waaronder licht. Brinzy heeft diverse tafellampen binnen haar assortiment, waarmee u de sfeer in uw horecaonderneming kunt versterken. Bekijk hieronder het assortiment.
 • Op zoek naar menukaarten die geschikt zijn voor uw restaurant? Dan wilt u natuurlijk wel iets dat ook past bij uw restaurant qua design. Gaat u voor een simpele zwarte kaart, of wilt u liever iets opvallends waarover uw gasten zeker te spreken zijn? Dit is allemaal mogelijk wanneer u kijkt tussen het aanbod van Brinzy. De menukaarten horeca zijn ook nog eens lekker betaalbaar en doordat het assortiment groot is, kan eigenlijk iedere horecagelegenheid iets leuks vinden. Zo kan echt iedereen iets shoppen bij Brinzy. De menukaarten horeca zijn ook af en toe in de aanbieding om ze nog meer betaalbaar te maken!


  Assortiment


  De horeca menukaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan simpele menu kaarten waarop alleen 'menu' staat en hij verder in het zwart is. Deze zijn onder andere in A4 en A5 formaat verkrijgbaar. Deze menu kaarten passen in ieder geval bij iedere gelegenheid. Een aanrader zijn de horeca menukaarten in wijnrood die lekker opvallend, maar toch erg klassiek is. Wederom geschikt voor iedere gelegenheid. Verandert uw assortiment regelmatig waardoor het lastig is om een kaart te laten maken? Dan kunt u ook kiezen voor een wandkrijtbord. U kunt dit bord gebruiken om het menu op te schrijven, maar kunt hem ook goed gebruiken als decoratieartikel. Een restaurant menukaart hoeft dus niet perse in A4 formaat te komen, maar kan ook komen op een krijtbord. Een menukaart restaurants is ook verkrijgbaar in verschillende printjes. Denk aan een vrolijke zomerse print met veel kleurtjes of de barokstijl. Menukaarten bestellen is erg gemakkelijk bij Brinzy. Bovendien hoeven menukaarten voortaan geen bakken met geld meer te kosten en zijn ze lekker betaalbaar, maar zien ze er tegelijkertijd nog steeds erg leuk uit.

  Ontdek nu snel ons grote en veelzijdige assortiment aan menukaarten op www.Brinzy.nl!

 • Een goed gedekte tafel bestaat naast mooi servies en bestek ook uit een mooi tafelkleed en accessoires als tafelkleedklemmen, placemats en servetten. Brinzy biedt een breed assortiment aan diverse hoogwaardig kwalitatieve tafelkleden, tafelhoezen en accessoires als tafelkleedklemmen, servetten, onderzetters, placemats en bestekzakken. Bekijk het uitgebreide assortiment hieronder. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u persoonlijk advies? Het Brinzy team helpt u graag verder.

 • Brinzy.nl biedt een ruim assortiment aan bestek en servies. Zo kunt u bij Brinzy.nl terecht voor karaffen, bestek, glazen, borden, schalen, schenkkannen en nog heel veel meer! Dus, bent u op zoek naar een wijnglas, amusebestek, escargotbord, ramekin of grappaglas? Zoek dan niet verder. Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar! Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team staat voor u klaar!

 • Veel horecaondernemers hebben last van zogenaamde zwerfpeuken op het terras of bij de ingang van hun zaak. Brinzy heeft diverse asbakken in haar assortiment die dit veel voorkomende probleem kunnen oplossen.  Zo is de wandasbak ideaal voor bij de ingang van uw horecagelegenheid, de staande asbakken of asbak met voet uiterst geschikt voor op het terras en de gewone asbakken ideaal voor op tafel!

 • Vijf uur borreltijd? Elke bar of café gebruikt verschillende soorten accessoires en producten om de borrelbelevenis van hun gasten te intensiveren. Bij Brinzy.nl vindt u de accessoires en producten die u hierbij kunnen helpen! Hier vindt u onder andere champagnekoelers, ijsemmers, kurkentrekkers, flessenopeners en cocktailshakers. 

 • Als uw horecaonderneming diverse buffetarrangementen aanbiedt, dan wilt u natuurlijk dat de buffetmaaltijden op een mooie manier worden gepresenteerd aan uw gasten. Bij Brinzy.nl vindt u de artikelen die u nodig heeft voor uw buffet!per pagina