Subcategorieën

  • Een goede en uitgebreide professionele audioinstallatie kan niet zonder een professionele koptelefoon. Bij Brinzy vindt u verschillende koptelefoons, van studiokwaliteit tot headsets.

  • Bij Brinzy vindt u alles voor uw professionele geluidsinstallatie. Zo hebben wij een breed assortiment aan versterkers en eindversterkers. Weet u niet zeker of u de juiste keuze maakt? De medewerkers van Brinzy zitten voor u klaar.

  • Brinzy biedt u een ruime keuze aan verschillende professionele compressors voor uw audioinstallatie in uw horeca onderneming. Komt u er niet helemaal uit? De medewerkers van Brinzy helpen u graag.

  • Neem uw muziek op of speel de muziek live op de mini keyboards. Bij Brinzy vindt u mini keyboards van professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy staan voor u klaar.

  • Op zoek naar de juiste processor? Bij Brinzy.nl vindt u verschillende processors zodat u er een kunt kiezen die het beste bij u past.

  • Bent u op zoek naar een draadloze microfoon of een headset microfoon? Bij Brinzy vindt u een groot assortiment microfoons en zenders voor uw professionele geluidsinstallatie. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy helpen u graag.

  • Bij Brinzy vindt u alle benodigde kabels om uw muziekinstallatie te installeren in uw horeca-zaak. Verder bieden wij u een ruime keuze aan haspels en verschillende stage boxen om de audio in uw restaurant, discotheek of andere horeca onderneming compleet te maken. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten voor u klaar.

  • Een goede audio installatie kan niet zonder een speaker van hoge kwaliteit. Bij Brinzy vindt u de beste speakers voor uw horeca-zaak. Onze ruime keuze aan speakers zorgt ervoor dat u de beste speaker voor uw onderneming vindt. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy staan voor u klaar.

  • Brinzy biedt u een ruime keuze aan verschillende mixers en equalizers voor de professionele geluidsinstallatie in uw horeca-zaak. Verder hebben wij een assortiment crossovers voor het beste geluid in uw onderneming. Met deze geluidsapparatuur zullen uw gasten zeker genieten van heerlijke muziek in uw restaurant, discotheek of andere horeca onderneming.per pagina