Gebruiksartikelen

Producten als zeep, toiletpapier, poetspapier en schoonmaakbenodigdheden worden dagelijks gebruikt in onder andere hotels, restaurants en zorg instellingen. Het is dan ook van belang dat deze artikelen altijd op voorraad zijn. Brinzy heeft een breed assortiment aan hoogwaardige gebruiksartikelen. Van foamzeep tot aan hygiënedoekjes en van desinfectant tot aan toiletpapier. Heeft u vragen over een van onze artikelen? Het Brinzy team helpt u graag verder!


Subcategorieën

  • Bij Brinzy kunt u terecht voor diverse soorten papier en alles daaromheen. Van papierenhanddoeken per rol, of die meervoudig in elkaar zijn gevouwen tot toiletpapier voor diverse toiletpapiersystemen-en dispensers. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder.

  • Het zeep-en huidverzorgingsaanbod van Brinzy bestaat uit een compleet assortiment van schuim-en vloeibarezepen, welke zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende wensen en hygiënische eisen. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder. 

  • Vermijd onaangename luchtjes in sanitaire ruimten door gebruik te maken van luchtverfrissers. De luchtverfrissers uit het assortiment verwijdert vervelende luchtjes en is onder andere te verkrijgen in tropical fruit, citrus, en bloemen. Bekijk het assortiment hieronder.per pagina