Sanitair

Richt uw sanitaire ruimtes in met hygiënische, HACCP artikelen als wasbakken, kranen, zeepdispensers en handdrogers. Maar uiteraard ook handdoekhouders, toiletpapier dispensers, waterfonteintjes en toiletborsters. In deze categorie vindt u ook alles voor hotelkamers als haardrogers.


Subcategorieën

  • Het zeep-en huidverzorgingsaanbod van Brinzy bestaat uit een compleet assortiment van desinfectiegel en schuim-en vloeibarezepen, welke zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende wensen en hygiënische eisen. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder. 

  • In elk ruimte waar wordt geleefd en gewerkt wordt afval gecreëerd. Daarom is een afvalbak onmisbaar in elke ruimte. Brinzy heeft diverse afvalbakken in het assortiment. Kiest u voor een kunststoffen afvalbak of juist een roestvrij stalen? Een ronde of juist een vierkante? Een met tuuimeldeksel of toch met een push deksel? Allemaal vragen die van belang zijn voor het creeren van een schone en nette werk-en leefomgeving!

  • In sanitaire ruimten is het van belang dan handen op een hygiënische wijze worden gewassen. Brinzy heeft zowel kunststoffen als roestvrij stalen handdoekendispensers in het assortiment die uiterst geschikt zijn voor durkbezochte sanitaire ruimten. Bekijk her assortiment hieronder. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u advies van een van onze medewerkers? Naam dan contact op met het Brinzy team.

  • Hygiënisch en praktisch: de handendrogers in ons assortiment. Zoekt u een handendroger van kunststof of RVS? Wilt u uw handen drogen door middel van warme lucht of papier? De keuze is aan u. Komt u er niet helemaal uit? Dan staat het Brinzy team klaar om u te helpen. 

  • Schone handen wil iedereen. Zeker als u in de horeca werkt is hygiëne ontzettend belangrijk. Hier vindt u zeepdispensers voor aan de wand geschikt voor vloeibare zeep voor in publieke ruimtes zoals bijvoorbeeld het toilet of voor in de keuken. 

  • De toiletpapierdispensers uit het Brinzy assortiment zijn gemaakt om het gebruiksgemak en functionalitiet te vergroten. De toiletpapier dispensers uit het assortiment zijn uiterst geschikt voor druk bezochte sanitaire ruimten, maar ook voor stijlvolle sanitaire ruimten waarbij u een onvergetelijke indruk wilt achterlaten bij uw gasten. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen? Het Brinzy team helpt u graag verder!

  • Speel op een discrete en hygiënische manier in op de vrouwelijke behoefte met de hygiënezakjeshouders voor op damestoiletten. De hygiënezakjesdispenser zijn te verkrijgen in kunststof, maar ook in roestvrij staal. Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder.

  • Bij Brinzy vindt u een breed assortiment aan toiletaccessoires. Kunststoffen toiletborstels of juist een roestvrij stalen? Op zoek naar een dispenser voor vochtige doekjes? Of juist een roestvrij stalen luchtverfrisser? Zoek niet verder, want bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar. 

  • Extra veiligheid in de badkamer van uw hotelkamer of op het toilet? Dankzij deze handgrepen zorgt u ervoor dat mindervalide gasten makkelijker kunnen opstaan of extra stevigheid hebben tijdens het staan.

  • Op een chique manier uw handdoek ophangen op het toilet kan met de handdoekhouders in het assortiment van Brinzy. Handig omdat een vochtige handdoek makkelijker kan drogen, maar tegelijkertijd geeft het uw toiletruimte een chique uitstraling.per pagina