Keuken

Hygiëne heeft in een professionele keuken de hoogste prioriteit. Bij Brinzy.nl vindt u een ruim assortiment aan producten die de hygiëne in de professionele keuken kunnen bevorderen. Van wasbakken tot aan poetsrolhouders, van handgrepen tot aan haarföhnen… Allemaal te verkrijgen op Brinzy.nl!


Subcategorieën

  • In elk ruimte waar wordt geleefd en gewerkt wordt afval gecreëerd. Daarom is een afvalbak onmisbaar in elke ruimte. Brinzy heeft diverse afvalbakken in het assortiment. Kiest u voor een kunststoffen afvalbak of juist een roestvrij stalen? Een ronde of juist een vierkante? Een met tuuimeldeksel of toch met een push deksel? Allemaal vragen die van belang zijn voor het creeren van een schone en nette werk-en leefomgeving!

  • Bij Brinzy heeft u een ruime keuze aan kranen. Zo heeft Brinzy een mengkraan met 1 gats uitvoering, maar ook een mengkraan voor de spoelbak. Daarnaast biedt Brinzy een ruim assortiment aan voorspoelkranen. Dus, bent u opzoek naar een mengkraan of een voorspoelkraan? Kijk dan niet verder. Bij Brinzy bent u in een keer klaar!

  • In de professionele keuken is het van belang dat men hygiënisch te werk gaat. Goede schoonmaakbenodigdheden als poetspapier is dan ook onmisbaar! Kies hieronder uit de diverse soorten poetspapier, zoals werkdoeken, reinigingsdoeken, medirollen en minirollen. Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder! 

  • Bij Brinzy vindt u diverse hoogwaardige wasbakken die meer dan geschikt zijn voor bijvoorbeeld de professionele keuken. Bent u op zoek naar een roestvrij stalen wasbak of een wasbak met kniebediening en zeepdispenser? Of alleen een wasbak met kniebediening? Zoek dan niet verder. Bij Brinzy bent u in een keer klaar!

  • Ga schoon en hygiënisch te werk in sanitaire ruimtes en de professionele keuken. Brinzy heeft diverse poetsrolhouders en handdoeksispensers in het assortiment waarmee u snel, gemakkelijk en hygienisch de handen kunt drogen. Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder.per pagina