Hotel

Brinzy heeft diverse producten in haar assortiment die uiterst geschikt zijn voor hotels. Neem bijvoorbeeld een kijkje in ons assortiment haardrogers of servicewagens. Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar.


Subcategorieën

  • Voor uw gasten is niets belangrijker dan overnachten in een net en schoon hotelkamer. Brinzy heeft diverse kamerservice wagens in haar assortiment, waarop u al uw schoonmaakbenodigdheden en bijvoorbeeld handdoeken en beddengoed op een centrale plek kunt bewaren en vervoeren. Bekijk hieronder het assortiment.

  • Brinzy heeft kwalitatief hoogwaardige tissuedispensers in het assortiment die uiterst geschikt zijn voor bijvoorbeeld de hotelkamer of druk bezochte sanitaire ruimten. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder. 

  • Geef uw gasten in uw horecagelegenheid extra service met een schoenpoetsmachine. Bij Brinzy vindt u schoenpoetsmachines en de bijbehorende accessoires als schoenpoets. 

  • Een goede haardroger is onmisbaar in een hotelbadkamer! Brinzy heeft diverse haardrogers in haar assortiment die meer dan geschikt zijn voor de hotelbadkamer. Bekijk hieronder het assortiment. Heeft u vragen over een product? Het Brinzy team helpt u graag verder!per pagina