Opslag & transport

Met een speciale transportwagen kunt u voedsel van de keuken naar elders verplaatsen terwijl het eten warm blijft. Echter in een grote professionele is er niet alleen transport van voedsel, maar bijvoorbeeld ook van afwaskorven. Watvoor transportwagen u ook zoekt, u kunt het vinden bij Brinzy.nl. Bij Brinzy.nl kunt u de transportwagen kopen van uw keuze. De medewerkers van Brinzy zitten voor u klaar.


Subcategorieën

  • Het is tijd voor roomservice. U kunt gemakkelijk de minibar aanvullen dankzij een transportwagen gevuld met meerdere kratten met flesjes drinken. Ook kunt u gemakkelijk grote of meerdere gerechten transporteren door uw hotel met een transportwagen. Bij Brinzy vindt u onder andere serveerwagens, transportwagens, en speciale transportwagens voor afwaskorven.

  • Vaatwassers en andere reinigingsapparaten kunnen niet zonder accessoires. Bij Brinzy kunt u accessoires kopen voor bij reinigingsapparaten zoals vaatwassers en glazenpoleermachines.

  • Korven zijn ideaal voor het transporteren van servies, glazen en bestek. Transporteren kan naar de (spoel)keuken, maar ook als cateringbedrijf naar een locatie. Ideaal om alles dat u nodig heeft in eens te vervoeren. Bij Brinzy kunt u in het assortiment kiezen uit verschillende soorten korven: specifieke afwaskorven, maar ook bordenkorven en bestekkorven.

  • Werkkasten voorzien van zwenkwielen? Of andere kasten flexibel schuiven naar uw voorkeur? Brinzy.nl heeft diverse accessoires als zwenkwielen in haar assortiment. Heeft u vragen over een product? Neem dan contact op met het Brinzy team.