Afzuigen & Schoonmaak

Een professionele keuken bestaat uit diverse soorten keukenapparatuur. Brinzy.nl heeft diverse keukenapparatuur in haar assortiment, waarmee u de beste hulp in uw keuken haalt! Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Brinzy team.


Subcategorieën

  • Een goede afzuigkap voorkomt dat er allerlei voedseldampen in de keuken blijven hangen. Een professionele afzuigkap helpt mee aan een prettige werkomgeving in een professionele keuken. Als kok wilt u immers alleen het gerecht ruiken waar u op dat moment mee bezig bent, en niet de warme gerechten waar uw collega aan werkt op een andere plek in de keuken. Bij Brinzy.nl kunt u afzuigkappen voor de horeca kopen.

  • Met een professionele vaatwasser hoeft een vuile vaat geen remmende factor meer te zijn in de keuken. Bij Brinzy.nl kunt snelle vaatwassers kopen die speciaal zijn bedoeld voor de horeca. Was borden, glazen, bestek en keukenspullen nog sneller af met een professionele afwasmachine van Brinzy.nl.

  • Bij Brinzy.nl kunt u terecht voor machines waarmee u uw bestek in een handomdraai schoon en gepoleerd krijgt. Bestel nu snel en eenvoudig poleermachines bij Brinzy.nl. Heeft u vragen? Het Brinzy team helpt u graag verder!


per pagina