Warmhoudapparaten

Koken is één, warmhouden is twee. Nadat u een gerecht heeft bereid, dan wordt deze niet altijd direct opgediend. Een warmhoud apparaat is dan essentieel. Bij Brinzy.nl vindt u zeer verschillende typen warmhoudapparaten zoals Bain-Marie's, warmhoudvitrines, warmtebruggen, chafing dishes en warmkasten. Bij Brinzy.nl kunt u het warmhoudapparaat van u keuze kopen.  Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten voor u klaar.


Subcategorieën

 • Of u nu een echte barista bent of uw gasten gewoon een lekker kopje koffie of thee wilt aanbieden, hier vindt u de juiste producten. Van waterkokers, percolators, koffiezetapparaten, espressomachines, accessoires tot thermoskannen. Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar! Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten voor u klaar.

 • Heeft u een horecabedrijf en bent u op zoek naar een warmhoudplaat horeca? Kijk dan in de webwinkel van Brinzy voor de modellen die het beste passen bij uw horeca onderneming. Wij leveren diverse modellen van de merken Saro, Bartscher en andere merken en garanderen u dat u een warmhoudplaat geleverd krijgt die u niet snel in de steek zal laten en die dagelijks in staat zijn om voldoende borden te verwarmen. Neem ook een kijkje in onze webwinkel voor de andere artikelen die wij aanbieden speciaal voor de horeca. Lees verder wat wij allemaal kunnen leveren of bestel vandaag nog de Saro warmhoudplaat of Bartscher warmhoudplaat van uw keuze.

  Een elektrische warmhoudplaat is een must

  Menig horecabedrijf denkt er niet bij na maar een elektrisch warmhoudplaat is eigenlijk een must voor elk horecabedrijf dat gerechten serveert die warm opgediend moeten worden. Immers, u heeft waarschijnlijk niet alle gerechten tegelijk klaar dus moet u het gerecht dat het eerste klaar was voor een tafel wellicht even warm houden. Hiervoor zijn onze warmhoudplaten uitermate geschikt. U kunt hiermee altijd een heerlijk gerecht opdienen dat op de juiste temperatuur is.

  Wij leveren vrijwel alles voor de horeca

  Heeft u nog meer wensen voor uw horecabedrijf zoals keukengerei, een nieuwe koffiemachine of een andere fornuis? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen leveren

  • Fornuizen
  • Ovens
  • Horeca kleding
  • Koffiemachines
  • Keukengerei
  • Potten en pannen

  Bestel vandaag nog de elektrische warmhoudplaat van uw keuze

  Bestel vandaag nog de plaat die u het meest geschikt vindt voor uw horecabedrijf. Met een Saro warmhoudplaat of Bartscher warmhoudplaat geleverd door ons bent u er zeker van dat u altijd de beschikking heeft over een machine die voldoende borden kan verwarmen tijdens de drukste uren van uw horecabedrijf. Kijk ook verder in onze webwinkel voor de andere artikelen en apparaten die wij kunnen leveren en die speciaal afgestemd zijn op de horeca sector.

 • Zowel in een bedrijfskantine, broodjeszaak of lunchroom als in een professionele à la carte restaurantkeuken is het au bain-marie verwarmen en warm houden van gerechten een bekende en praktisch onmisbare methode. Door in een warm water bad uw gerechten te verwarmen en/of warm te houden op een temperatuur van ongeveer 85-90 graden Celsius voorkomt u dat het product gaat koken, schiften of aanbranden. 

  Gaat u in uw restaurant au bain-marie gerechten bereiden, verwarmen of warm houden dan kunt u bij Brinzy.nl de geschikte au bain-marie kopen die perfect geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft. Ook in een hotel (warme ontbijtgerechten, buffetten), snackbar (gehaktballen, sauzen) en bedrijfsrestaurant (soepen, rookworst) mag een au bain-marie niet ontbreken.

  Au bain-marie-apparatuur is verkrijgbaar in verschillende (diepte)maten, geschikt voor de verschillende maten GN-inzetbakken (Gastronorm) en eveneens als enkele of dubbele Hotpot (rond). U bepaalt dus zelf met het gekozen model en de combinatie van verschillende GN-bakken welke en hoeveel verschillende producten u in uw bain marie wenst te bereiden.

  Au bain-marie kopen? Kies voor kwaliteit!

  In onze klantvriendelijke Horeca-webwinkel vindt u onder andere au bain-marie-units van Bartscher en Saro. Allebei kwalitatief hoogstaande merken met zowel tafelmodellen als op zichzelf staande units met onderbouw in het assortiment.

  Een elektrische bain marie van Bartscher is uiteraard voorzien van een regelbare thermostaat en de losse units met onderbouw zijn voorzien van wateraanvoer en waterafvoer, waardoor het reservoir van een Bartscher au bain-marie gemakkelijk te vullen en te legen is. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor losse GN-bakken, inzetpotten voor de au bain-marie pan en zelfs een eierinzet voor het warm houden van eieren.

  De functionele au bain-marie-apparatuur van Saro is verkrijgbaar in verschillende maten en dieptematen, als tafelmodel met een enkel of dubbel reservoir en als losse unit met extra opbergruimte. Tevens kunt u bij een Saro au bain marie kiezen voor een unit met of zonder handige aftapkraan. 

  Laat u vandaag nog verrassen door het uitgebreide en complete au bain marie assortiment en meer voor de horeca op www.brinzy.nl. • Heeft u een horecabedrijf waarbij u regelmatig even gerechten moet warm houden alvorens u ze op kunt dienen? Of wilt u in uw zaak warme broodjes aanbieden aan klanten die klant en klaar liggen? Dan is een warmhoudvitrine onmisbaar. Brinzy levert warmhoudvitrine modellen van de merken CaterChef, Bartscher en Saro en garandeert vitrines die u niet snel in de kou zullen laten staan. Naast de Bartscher warmhoudvitrine leveren wij ook nog andere machines en keukenhulpjes voor de horeca zoals bordenwarmers, fornuizen en nog veel meer. Lees verder of bezoek onze webwinkel om uw keuze te maken tussen een Saro of Caterchef warmhoudvitrines.

  Verschillende modellen beschikbaar

  Wij hebben in onze webwinkel verschillende vitrines beschikbaar waar u gerechten, broodjes en andere eetwaren warm kunt houden. U kunt kiezen tussen eenvoudige tafelmodellen maar ook voor de grotere modellen die veel ruimte bieden. Uiteraard bieden de modellen genoeg mogelijkheden om de eetwaren op de juiste temperatuur te houden.

  Een ruim assortiment voor de horeca

  Brinzy levert niet alleen maar warmhoudvitrines maar nog veel meer. Voor vrijwel elke horeca onderneming kunnen wij alles leveren zoals fornuizen, koffiemachines, keukengerei, horeca textiel, horeca kleding en nog veel meer. Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal aan kunnen bieden.

  • Fornuizen
  • Keukengerei
  • Potten en pannen
  • Bordverwarmers
  • Espresso automaten
  • Hetelucht ovens
  • Magnetrons
  • Schoonmaak artikelen

  Bestellen gaat eenvoudig en wij leveren snel

  Wilt u vandaag nog uw warmhoudvitrine kopen via onze webwinkel? Dat kan uiteraard. Maak de keuze voor de CaterChef warmhoudvitrine of een model van Bartscheer of Saro die het beste past bij uw bedrijf en wij zorgen ervoor dat u deze vitrine binnen een aantal dagen in uw horecabedrijf in gebruik kunt nemen. Neem ook meteen een kijkje tussen de andere artikelen voor de horeca die wij aanbieden zoals keukengerei, fornuizen, koffiemachines en nog veel meer.

 • Er is een fijne lijn tussen het warm houden van voedsel en het overkoken of uitdrogen. Goede koks gebruiken speciale technieken of specialistische apparatuur om het eten op de juiste temperatuur te houden zonder dat het aan smaak inboet. Een veelgebruikt hulpmiddel bij dit warm houden is de warmtebrug.

  Gerechten die warm geserveerd dienen te worden smaken niet alleen beter als deze op de juiste temperatuur bij uw gast aankomen, het warm houden van warm voedsel is ook noodzakelijk in verband met voedselveiligheid. Voedselveiligheid die voor horeca ondernemers van levensbelang is. Om deze reden kiezen veel ondernemers voor warmtebruggen horeca.

  Saro warmtebrug

  Het Duitse Saro produceert al ruim 40 jaar keuken apparatuur en toebehoren voor de horeca. Naast kleinere producten zoals koffie machines en tafel friteuses, zijn grotere items als de vitrines en de Saro warmtebrug de producten waarin deze fabrikant uitblinkt.

  Bartscher warmtebrug

  Wederom een Duitse fabrikant die haar strepen in de horeca keuken markt absoluut heeft verdient: Bartscher staat door heel Europa bekend om haar kwaliteit en degelijkheid. Zo ook de Bartscher warmtebrug die u nu bijzonder voordelig aanschaft bij Brinzy.


  Het investeren in een warmtebrug is het investeren in de kwaliteit en veiligheid van uw voedsel. Niet alleen zullen uw gasten uw gerechten beter waarderen, door uw gerechten op professionele wijze warm te houden bent u minder vaak genoodzaakt om voedsel weg te gooien. Uw besparing loopt zo in rap tempo op.

  Zodra u besluit een warmtebrug horeca te kopen heeft u verschillende opties, maar de optie waar steeds meer ondernemers voor kiezen is Brinzy. Bij Brinzy hebben we bijzonder veel ervaring met alle facetten van de horeca keuken en we kunnen u dan ook uitstekend adviseren op het gebied van uw warmtebrug.

  Naast gedegen advies en uitstekende product kennis, besteld u bij Brinzy vanwege onze uitgebreide collectie en scherpe prijzen.

  Ontdekt u ons veelzijdige aanbod warmtebruggen op horeca specialist www.brinzy.nl • Sommige horeca-bedrijven hebben behoefte aan meer gespecialiseerde vormen van warmhoudapparaten. Bijvoorbeeld een cafetaria heeft het liefst een frites-warmhoudapparaat. Bij Brinzy.nl kunt u warmhoudapparaten voor gespecialiseerde vinden.

 • Bent u op zoek naar een percolator voor uw hotel, café, kantoor of ouderen verzorgingstehuis? Brinzy heeft percolators in het assortiment van 6 liter, 8.8 liter, 10 liter of zelfs meer! Voorts zijn de percolators uit het Brinzy assortiment ideaal voor diverse gelegenheden en ondernemingen! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met het Brinzy team!
 • Heeft u behoefte aan een oplossing om eenvoudig eetwaren warm te houden binnen uw horecabedrijf? Overweeg dan om een warmhoudlamp te kopen. Een warmtelamp horeca is een uitstekend en goedkoop midden om eetwaren warm te houden. Bovendien zijn warmhoudlampen flexibel inzetbaar op vele plekken binnen het bedrijf. Brinzy lever o.a. de Bartscher warmhoudlamp modellen als de APW Wyot warmhoudlamp. Naast warmtelapmen horeca kunnen wij nog vele andere artikelen leveren die speciaal bestemd zijn voor het horecabedrijf.

  Lampen speciaal voor de horeca

  Onze warmtelampen in ons assortiment zijn speciaal afgestemd op de horeca. Een warmtelamp horeca moet nu eenmaal voldoen aan een aantal eisen die de lampen vrij speciaal maken. Wij hebben warmtelampen in ons assortiment die instelbaar zijn en de meeste lampen zijn voorzien van een design die niet zal misstaan in uw horecabedrijf. Er zijn in ieder geval mogelijkheden genoeg om een keuze naar uw zin te maken.

  Wij hebben een ruim assortiment voor de horeca

  Uiteraard kunt u voor meer terecht binnen onze webwinkel dan alleen warmhoudlampen. Wij leveren vrijwel alle artikelen en apparaten die in de horeca gebruikt worden zoals koffiemachines, fornuizen, keukengerei, kleiding voor de horeca en nog veel meer. Lees hieronder in de opsomming wat wij kunnen leveren en aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer het artikel er niet tussen staat waar u interesse voor heeft.

  • Kleding voor de horeca
  • Fornuizen
  • Warmte vitrines
  • Koffiemachines
  • Espresso automaten
  • Bakplaten
  • Keukengerei voor de professionele kok
  • Accessoires zoals servetten etc.

  Bestel vandaag nog de lampen van uw keuze

  Heeft u al in uw gedachten welke warmtelampen horeca uw wilt aanschaffen? Twijfel dan niet en bestel de lampen eenvoudig en snel via onze webwinkel. U krijgt de warmhoudlamp binnen een aantal dagen toegestuurd. Neem ook eens een kijkje in het ruime assortiment van onze webwinkel die is voorzien van vele artikelen en apparaten speciaal bestemd voor de horeca sector.

 • Een warmhoudkast is een perfecte keukenaccessoire om borden en serviesgoed warm te houden, alvorens de gerechten worden opgediend. Door het voorverwarmen van de borden blijven de gerechten langer op de juiste temperatuur. Warmtekasten kunnen tevens worden gebruikt om de gerechten warm te houden. Een professionele horecakeuken kan niet zonder een handige warmtekast. Bij Brinzy kunt u eenvoudig en voordelig online een warmhoudkast kopen.

  Door een warmtekast komen gerechten altijd warm op tafel

  Om de gerechten bij de gasten op tafel te rijgen, dient altijd een afstand van de keuken naar het restaurant of het terras te worden overbrugd. Vaak moeten er vele gasten tegelijk aan verschillende tafels of grotere groepen aan één tafel worden bediend. Met een warmtekast weet u zeker dat de maaltijd warm op tafel komt. Brinzy helpt u aan functionele en gebruiksvriendelijke warmhoudkasten in verschillende maten van roestvrij staal, waar u jarenlang plezier van heeft. U heeft de keuze uit vele verschillende modellen van topmerken als Bartscher en CaterChef. Een robuuste CaterChef warmhoudkast is volledig geïsoleerd, heeft een thermostaat, hoofdschakelaar met controlelampje en uitneembare en verstelbare etageplanken. U kunt dus de ruimte naar eigen inzicht indelen. Een Bartscher warmhoudkast is ook ideaal voor het voorverwarmen en warmhouden van stapels borden. Ook deze geïsoleerde warmtekasten zijn eenvoudig te bedienen en hebben een thermostaat en uitneembare, verstelbare planken.

  Het gemak en het voordeel van een warmhoudkast kopen bij Brinzy

  Brinzy heeft warmtekasten voor 25 tot 30 borden, maar ook modellen die ruimte bieden aan maximaal 120 borden. U vindt in het ruime assortiment tevens roestvrij stalen hetelucht bordenwarmkasten, die uitstekend geïsoleerd zijn, zeer energiezuinig zijn en door een ingebouwde ventilator de warme lucht gelijkmatig verspreiden. Ook deze warmtekasten hebben een thermostaat die meestal in te stellen is van 30 tot 90 graden en een schakelaar met controlelampje. Een warmhoudkast is snel en gemakkelijk schoon te maken. Het bovenblad kan tevens als werkblad worden gebruikt. Er kan ook een warmtebrug op de kast worden geplaatst, die dienst doet als verwarmde uitgiftetafel voor de gerechten. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod warmhoudkasten op horeca specialist www.brinzy.nl!
 • Een thermobox zorgt ervoor dat uw warme of koude gerechten of producten tijdens het transport op de juiste temperatuur blijven. Brinzy heeft diverse soorten thermoboxen in het ruime assortiment, die van zeer sterk materiaal en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Een horeca thermobox is licht van gewicht en goed stapelbaar, zodat u vele maaltijden of levensmiddelen tegelijk in gestapelde boxen kunt meenemen. Voor een voordelige en kwalitatief hoogwaardige thermobox kopen bent u bij Brinzy.nl aan het juiste adres.

  Een perfect geïsoleerde thermobox met vele mogelijkheden

  Met een thermobox horeca heeft u geen problemen meer met te koude of warme gerechten of producten na bezorging. De boxen zijn perfect geïsoleerd, zodat er nauwelijks warmte wordt afgegeven aan de omgeving. Dit maakt ze ideaal om warme of koude maaltijden of levensmiddelen in te vervoeren. Brinzy heeft onder meer thermo-cateringboxen, pizzaboxen en thermo-ijstransportboxen van verschillende afmetingen in de aanbieding. De Thermo Future Boxen worden zonder roestvrij stalen gastronormbakken geleverd. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse thermo-frontloaders, voorzien van een geleiderails en meerdere uitsparingen voor plaatsing van een koelelement en warmhoudplaat.

  Een thermobox kopen bij Brinzy met handige accessoires

  Een thermobox horeca kan worden aangeschaft met handige hulpmiddelen als een thermo-trolley en een thermo-gastronormhouder. Deze GN-opzetunit heeft een inzetraam, waar gastronormbakken van verschillende afmeting en hoogte in geplaatst kunnen worden. Er zijn bovendien speciale thermo-warmhoudplaatjes beschikbaar voor in de thermobox. Deze aluminium warmhoudplaatjes met stroomsnoer bereiken in vijf minuten een temperatuur van 75 graden. Het isolerend vermogen ligt tussen de min 40 graden en plus 120 graden. Ze zijn ideaal voor catering en buffetten. De bij Brinzy verkrijgbare thermoboxen zijn zowel stevig als licht van gewicht. Ze bieden een uitstekende oplossing voor het isoleren van warm of koud voedsel tijdens transport. De ergonomische handvaten geven extra draagcomfort en veiligheid. De boxen zijn hygiënisch en kunnen desgewenst in de afwasmachine worden schoongemaakt. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod thermoboxen op horeca specialist www.brinzy.nl
 • Doordat de pannen gemakkelijk te verplaatsen zijn is dit artikel populair en onmisbaar voor elke cateraar en/of partyservice. Een chafing dish is natuurlijk in elk horecabedrijf bij uitstek geschikt voor het presenteren van gerechten op buffetten. Bij Brinzy.nl kunt u elke chafing dish kopen die u zoekt, want wij hebben ze in vele soorten en maten in ons assortiment. Dit artikel is verkrijgbaar in vierkante, rechthoekige, ovale en ronde uitvoeringen, voorzien van opstaande deksels, een roll top of een opzetdeksel. Door speels gebruik te maken van de verschillende vormen maakt u de presentatie van uw gerechten op een buffet een stuk aantrekkelijker. Uiteraard kunt u ook bij het serveren van een (voornamelijk) koud buffet gebruik maken van een chafing dish-pan, bijvoorbeeld voor het serveren van een soep of warme saus. De vierkante en rechthoekige uitvoeringen zijn Gastronorm (GN) en u kunt hiervoor dus ook verschillende maten GN-bakken gebruiken, terwijl voor de ovale pannen losse inzetvakken verkrijgbaar zijn. Ook voor gastronormbakken bent u bij ons trouwens aan het juiste adres.

  Verwarmen van gerechten kan op verschillende manieren

  De meest gebruikte verwarmingsmethode is met brandpasta. Alle chafing dishes worden dan ook geleverd inclusief één of meerdere brandpastahouders. Brandpasta chafing dish bezit een hoog verhittingsvermogen, maar produceert geen walm, roet of stank. U kunt gebruik maken van kant en klare brandpastablikken (verkrijgbaar in voordelige grootverpakkingen) of uw pastahouders zelf vullen met een voordelige navulverpakking. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw chafing dish elektrisch te verwarmen of met een gasbrander. Met de elektrische chafing dishes van Bartscher – voorzien van een regelbare thermostaat en beveiligd tegen oververhitting - bent u van alle gemakken voorzien. Een bijzondere vermelding verdienen de elektrische chafing dish “Cool+Hot” van Bartscher (1/1 GN), waarmee u zowel kunt verwarmen als koelen, en de strak en stijlvol vormgegeven elektrische chafing dish “Genoa”. Deze vierkante pan (1/1 GN) valt op door het futuristische design en zal op geen enkel buffet misstaan. Bezoek onze webwinkel op www.brinzy.nl voor uw chafing dish aanbieding en laat u verbazen door ons enorme assortiment artikelen voor de horeca!


per pagina