Vriezers

Bij een goedlopend horeca bedrijf is het van belang om zo min mogelijk eten te verspillen. Daarom is een horeca vriezer een absolute must voor uw onderneming. Zodat uw producten langer goed blijven, u meer voorraad kunt bewaren en groter in kunt kopen. Zo bespaart u op alle fronten en biedt u uw gasten maaltijden met goede ingrediënten. Wilt u e...

Bij een goedlopend horeca bedrijf is het van belang om zo min mogelijk eten te verspillen. Daarom is een horeca vriezer een absolute must voor uw onderneming. Zodat uw producten langer goed blijven, u meer voorraad kunt bewaren en groter in kunt kopen. Zo bespaart u op alle fronten en biedt u uw gasten maaltijden met goede ingrediënten. Wilt u een vriezer kopen voor uw onderneming, dan vindt u bij ons een ruim aanbod.

Een horeca vriezer voor uw bedrijf

Bij het kiezen van een vriezer heeft u keuze uit een aantal verschillende soorten: De vrieskast, de vrieskist, de vrieswerkbank, de inbouw vriezer en de inbouw koel vriescombinatie. Wij hebben van alle soorten een ruim aanbod. Van grote tot kleine diepvries, met verschillende energielabels en van hoogwaardige kwaliteit. Aan u de keuze welke soort vriezer het beste bij uw onderneming past. We zetten de voordelen van elke soort voor u op een rijtje.

  • Vrieskasten bieden het meeste overzicht. Zodra u de deur opentrekt, kunt u van boven naar beneden goed in de vriezer kijken, om snel te vinden wat u zoekt.
  • Vrieskisten bieden minder overzicht, maar zijn meestal goedkoper. Vrieskisten worden over het algemeen eerder in de opslag gebruikt, waar ze ook minder vaak opengemaakt worden.
  • Vrieswerkbanken zijn werkbanken met vriesruimten onderin, in plaats van een lege ruimte of koelruimte. Meestal worden deze geheel uitgevoerd in RVS.
  • Een inbouw vriezer is een vrieskast die u in uw interieur laat inbouwen. Hierbij kunt u kiezen voor een sleepdeur systeem, waarbij de vriezer door middel van een sleepgeleider aan het keukenpaneel wordt bevestigd. Daarnaast kunt u kiezen voor een vlakscharnier systeem, ofwel deur-op-deur systeem, waarbij de deur in zijn geheel vast zit aan de vriezer.
  • Een inbouw koel vriescombinatie is in principe hetzelfde als bovengenoemd, alleen met zowel een koel- als vriesruimte erin.Naast de verschillende soorten, bieden wij u ook een variatie aan merken. Deze zijn op brinzy.nl gemakkelijk met een zoekfunctie te filteren. Of u nu een Saro of Polar vriezer zoekt, op onze website kunt u gemakkelijk en snel uw vriezer kopen.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod horeca vriezers op horeca specialist www.brinzy.nl

More


per pagina