Koelvitrines

In de horeca is een koelvitrine een onmisbaar hulpmiddel. Of uw onderneming een hotel restaurant is of een broodjeszaak, de koelvitrine is een onmisbaar om de etenswaren te kunnen bewaren en presenteren. “Zien doet eten”, wordt er wel gezegd, dus verleidt uw klanten met een professionele presentatie van uw producten, bewaard onder de juiste hygi...

In de horeca is een koelvitrine een onmisbaar hulpmiddel. Of uw onderneming een hotel restaurant is of een broodjeszaak, de koelvitrine is een onmisbaar om de etenswaren te kunnen bewaren en presenteren. “Zien doet eten”, wordt er wel gezegd, dus verleidt uw klanten met een professionele presentatie van uw producten, bewaard onder de juiste hygiënische omstandigheden en bij de juiste temperatuur, zodat versheid en smaak behouden blijven. 

De horeca koelvitrine is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Voor een lopend buffet is de koelvitrine tafelmodel zeer geschikt en voor uw broodjeszaak is een vitrinetoonbank wellicht de juiste keuze. Restaurants zullen vaak op zoek zijn naar een gebaksvitrine, of een torenvitrine met draaiend display voor de presentatie van de taarten. Er is zoveel aanbod, dat men soms “door de bomen het bos niet meer ziet”. Een koelvitrine kopen is niet echt makkelijk, maar er zijn eigenlijk slechts 3 belangrijke factoren die bepalen wat voor uw situatie het meest geschikt is.

De beste horeca koelvitrine voor uw onderneming

De te presenteren producten bepalen mede de afmeting van de vitrine. Welke producten wilt u presenteren en hoeveel producten wilt u tegelijkertijd presenteren bepalen de grootte van de vitrine. Behalve de producten, is natuurlijk ook de ruimte die u beschikbaar heeft bepalend voor de afmeting en het type vitrine welke voor uw situatie het meest geschikt is. In veel gevallen is een koelvitrine tafelmodel een oplossing, deze zijn namelijk ook in verschillende maten verkrijgbaar. Tot slot het beschikbare budget. Met deze selectiecriteria bent u al een eind op weg. 

Bent u opzoek naar een vitrine van een bepaald merk? Ook dan zijn wij uw partner. Wij hebben een ruime keuze 
uit de koelvitrines van Polar in de diverse soorten en maten. Maar niet alleen voor de Polar koelvitrine kunt u bij ons terecht, maar ook als u opzoek bent naar een CaterCool of Bartscher koelvitrine bent u bij ons aan het juiste adres en vergeet natuurlijk de Saro koelvitrine niet! 

Bekijk ons grote assortiment op www.brinzy.nl, uw horeca groothandel specialist. 

More


per pagina