Saladettes

Wanneer u op zoek bent naar een saladette, wilt u zich natuurlijk eerst goed oriënteren. Want behalve dat de saladebar goed moet koelen, wilt u ook dat deze goed toont. Immers, u bent vaak eten aan het bereiden waar de klant bij staat. En dan wilt u goed voor de dag komen. Maar u heeft uiteraard ook wensen op het gebied van gebruik en onderhoud....

Wanneer u op zoek bent naar een saladette, wilt u zich natuurlijk eerst goed oriënteren. Want behalve dat de saladebar goed moet koelen, wilt u ook dat deze goed toont. Immers, u bent vaak eten aan het bereiden waar de klant bij staat. En dan wilt u goed voor de dag komen. Maar u heeft uiteraard ook wensen op het gebied van gebruik en onderhoud. Denk aan de werkhoogte en de werkdiepte. Alles moet goed schoon te houden zij. De hoeveelheid bakken is eveneens heel belangrijk. U wilt niet na een half jaar tot de ontdekking komen dat u geen bak meer over hebt voor die ene nieuwe salade, of die populaire saus. Op het gebied van ventilatie is het ook verstandig om u goed te informeren, want wij bieden op dat gebied verschillende kwaliteiten aan. U hebt keus tussen gewone werktafels en gekoelde werktafel, met deuren of zonder. En of u nu een pizzeria heeft of een bistro, of een broodjes zaak. Ook voor uw wensen is er bij ons een geschikte saladebar.

Mobiliteit

Misschien gaat u regelmatig op pad voor beurzen of markten, of wellicht wilt u af en toe van werkplek veranderen. Het is handig om vooraf te bedenken of uw saladette verplaatst moet worden. Wilt u een saladebar kopen die mobiel moet zijn, kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben voor ieders wensen een ruim aanbod op dat gebied. Of u nu een Bartscher saladette wilt of dat u liever voor een Polar saladette kiest, wij leveren naar uw wensen en uw ideeën. Kijkt u eens rond tussen ons aanbod. We hebben exemplaren in roestvrij staal met aluminium bakken, maar ook met een buitenkant van mooie houtsoorten. Misschien past dat veel beter bij uw bedrijf.


Ontdekt u ons veelzijdige aanbod op horeca specialist www.brinzy.nl voor al uw wensen op het gebied van een saladette.

More


per pagina