Pizza werkbanken

In de culinaire wereld neemt pizza een bijzondere plek in. Logisch, want wie houdt er niet van deze ronde, smaakvolle combinaties van deeg, tomaat en kaas? Sinds haar uitvinden in de 18e eeuw in het Italiaanse Napels is pizza aan een onstuitbare opmars bezig. Over de hele wereld vind men pizza restaurants en pizza is tegenwoordig dé bezorgsnack....

In de culinaire wereld neemt pizza een bijzondere plek in. Logisch, want wie houdt er niet van deze ronde, smaakvolle combinaties van deeg, tomaat en kaas? Sinds haar uitvinden in de 18e eeuw in het Italiaanse Napels is pizza aan een onstuitbare opmars bezig. Over de hele wereld vind men pizza restaurants en pizza is tegenwoordig dé bezorgsnack. Een korte wandeling door de stad en de pizza koeriers vliegen je dan ook om de oren.

Pizza is de ultieme snack. Een krokante korst met daarop een hartige saus en smeuïge laag mozzarella vormt een gerecht dat snel geserveerd wordt en menige maag, jong zowel als oud, doet knorren. Als bonus kan pizza ook nog eens een flink stuk gezonder zijn dan veel andere snacks. Dan moet deze echter wel met zorg bereid zijn en dit doet u, als horeca professional, natuurlijk het best op een professionele pizzawerkbank.

De voordelen van een RVS werktafel

De combinatie van een bereidingsoppervlak en handige toegang tot alle nodige ingrediënten maken dat geen enkele horeca ondernemer die serieus met pizza bezig is zonder een pizzawerkbank kan. Deze horecawerkbank is door zijn RVS afwerking snel en goed schoon te houden, terwijl modellen als de Polar pizzawerkbank voorzien zijn van ingebouwde koeling en uw ingrediënten lang vers houden.

Of u er nu voor kiest om uw pizzawerkbank achter gesloten deuren te plaatsen of de pizza's in het zicht van klanten bereid, deze horeca werkbank zal nergens misstaan. Modellen als de Saro pizzawerkbank combineren praktische functionaliteit met een strak, schoon design dat versheid en hygiëne uitstraalt. De pizza zal uw klanten nog beter smaken nadat zij deze bereid hebben zien worden op uw nieuwe RVS werktafel.

Of u nu kiest voor een Saro of Polar pizzawerkbank of een van de vele andere RVS werktafels in onze collectie, wij van Brinzy.nl helpen u graag met uw aankoop. Onze selectie van enkel de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen maaken het vinden van de juiste horeca werkbank een genot.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod pizza werkbanken op horeca specialist www.brinzy.nlMore


per pagina