Koelkasten

In onze webshop vindt u een breed aanbod meubilair en apparatuur voor de horeca. Ons assortiment horeca koelkasten is bijzonder uitgebreid en voldoet aan de hoge eisen die binnen de horeca gelden wat betreft gebruiksgemak en hygiëne. Als ondernemer wilt u kunnen vertrouwen op uw apparatuur, waardoor u altijd verse voorraad in huis heeft, gekoeld...

In onze webshop vindt u een breed aanbod meubilair en apparatuur voor de horeca. Ons assortiment horeca koelkasten is bijzonder uitgebreid en voldoet aan de hoge eisen die binnen de horeca gelden wat betreft gebruiksgemak en hygiëne. Als ondernemer wilt u kunnen vertrouwen op uw apparatuur, waardoor u altijd verse voorraad in huis heeft, gekoeld op de juiste temperatuur in uw horeca koelkast. 

Verschillende soorten horeca koeklasten kopen

In de moderne hedendaagse keuken mag een RVS koelkast eigenlijk niet ontbreken. RVS is stevig, degelijk en goed en eenvoudig schoon te houden. Wilt u een nieuwe koelkast kopen? Overweeg dan een machine van RVS. Ook voor een mini koelkast kunt u bij ons terecht. Tevens bieden wij kwalitatief hoogstaande apparatuur zoals bardisplay kasten en wijnkoelkasten. Kortom; ieder type horeca koelkast is bij ons te vinden tegen een scherpe prijs. Uiteraard bieden wij ook tafelmodellen, vitrine en klimaatkoelkasten en de grotere horeca-koelingen voor ieder type professionele keuken en restaurant. 

Topmerken binnen ons koelkast-assortiment

Een Bartscher koelkast is een veel gebruikte koeler in de professionele keuken. Maar uiteraard bieden wij de beste koelingen voor de horeca aan in verschillende prijsklassen en van verschillende merken. Een Bartscher koelkast is eenvoudig schoon te maken en blijft constant op temperatuur. De rubbers en de deuren zijn stevig en bestand tegen professioneel gebruik van schoonmaakmiddelen voor de horeca.

Bij het inrichten van een horeca-keuken is het zeker interessant om een vergelijking te maken tussen de verschillende opties en prijsklassen wat betreft ons aanbod horeca koelingen. Kies voor betrouwbare apparatuur van een leverancier die de eisen en de wensen van de horeca-ondernemer voorop stelt, service levert en top-apparatuur aanbiedt in een overzichtelijke webshop! Wij bieden tevens goed en betrouwbaar advies voor de inrichting van uw horecagelegenheid, van de ingang tot en met de keuken. Maak nu een keuze uit onze uitgebreide serie koelkasten voor de horeca en geniet van degelijke kwaliteit met een lange levensduur! U kunt 24 uur per dag winkelen in onze uitgebreide webshop. Met onze service, vakkennis en apparatuur staan wij graag voor u klaar. 

More


per pagina