Snijmachines

Voor uw horeca onderneming bent u op zoek naar een keuken snijmachine met hoogwaardige kwaliteit die goed snijdt en lang meegaat. Ten slotte zult u er in uw professionele keuken veelvuldig gebruik van maken. Of u daarbij nu op zoek bent naar een snijmachine om vleeswaren in plakken te snijden, een robotcoupe snijmachine om langwerpig brood in ke...

Voor uw horeca onderneming bent u op zoek naar een keuken snijmachine met hoogwaardige kwaliteit die goed snijdt en lang meegaat. Ten slotte zult u er in uw professionele keuken veelvuldig gebruik van maken. Of u daarbij nu op zoek bent naar een snijmachine om vleeswaren in plakken te snijden, een robotcoupe snijmachine om langwerpig brood in keurige sneden te snijden, een groentesnijmachine om groenten fijn te snijden, of snijmachine keuken benodigdheden, bij Brinzy vindt u wat u zoekt.

Waar u bij een horeca snijmachine voor kunt kiezen

Vlees, vis en gevogelte worden voor het serveren in plakken gesneden. Sauzen, soepen, tapenades en pesto’s zijn voorbeelden van gerechten waarbij fijn gesneden groenten worden gebruikt. Bij het ontbijt of bij het avondeten worden sneetjes brood geserveerd. Voor al deze etenswaren hebben we snijmachines, om u een hoop werk uit handen te nemen.

 • De schuinte van het mes ten opzichte van het snijvlak van de snijmachine.
 • De aanwezige veiligheidsvoorzieningen waardoor uw personeel nog veiliger kan werken.
 • Het vasthoudmechanisme van de snijmachine, voor een zo praktisch mogelijk gebruik. 
 • Hoe fijn de machine de groenten kan maken of de minimale en maximale snijdikten van plakken vlees en kaas.

Natuurlijk zijn al onze snijmachines op veiligheid getest en gemakkelijk in het gebruik. Naast verschillende soorten machines, bieden wij u ook verschillende merken. Zoekt u bijvoorbeeld een Bartscher of een Santos snijmachine, dan kunt u bij ons terecht. Ook snijmachine keuken accessoires zoals nieuwe of andere schijven vindt u gemakkelijk en snel op onze website.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod snijmachines op horeca specialist www.brinzy.nl

More

Subcategorieën

 • De professionele keuken heeft goede apparatuur nodig. Een vleessnijmachine die doet waar hij voor staat is dan ook onmisbaar. Een goede vleeswaren snijmachine vergroot het gemak en werkt tijdsbesparend. Een vleesmachine kopen doet u bij Brinzy, de online horeca specialist. Ook vindt u bij ons diverse andere apparatuur en artikelen die onmisbaar zijn in de professionele grote of kleine keuken.

  Waarom een vleessnijmachine?

  Het snijden van vleeswaren is handmatig geen klusje om te doen. Het is tijdrovend en het vlees wordt niet in gelijkmatige en dunne plakken verdeeld. Bovendien is dit niet altijd hygiënisch. Een vleessnijmachine doet al het zware werk voor u. Per vleessoort of per keer is de te snijden dikte van het vlees in te stellen. Hanteer één dikte voor al uw vleeswaren of stel deze apart in. Het resultaat zijn mooie plakjes vlees die dun tot flinterdun zijn gesneden. Dit bespaart kosten en voorkomt onnodig weggooien van afvalvlees. 

  Bartscher vleessnijmachine

  Brinzy biedt verschillende afmetingen en merken vleessnijmachines aan. Een van onze veel verkochte merken is de Bartscher vleessnijmachine. Deze machine staat bekend om zijn kwaliteit en efficiëntie. De snijdikte van de kop van deze machine is in te stellen op 1 tot 12 mm. De snelle machine snijdt tot wel 282 plakjes per minuut. 

  Caterchef Vleessnijmachine

  De Caterchef vleessnijmachine is er een in de goedkopere prijsklasse, maar doet niet onder voor de duurdere. Deze machine is van gegoten aluminium en heeft een food-friendly coating. De snijkop is traploos instelbaar. De motor is goed geventileerd. Dit voorkomt oververhitting. Een vleessnijmachine kopen? Denk dan aan de Caterchef vleessnijmachine.

  Vleeswaren snijmachine

  Een snijmachine vlees is een veel aangeschaft product in het restaurant, hotel, brasserie, lunchroom, hotelschool of middelbare school, cafetaria en vele andere horecagelegenheden. De snijmachines voor vlees van Brinzy voldoet aan alle veiligheidseisen en werkt efficiënt en hygiënisch. Brinzy staat altijd voor u klaar om al uw vragen op het gebied van vleessnijmachines te beantwoorden.


  Overtuigd? Ontdekt u ons veelzijdige aanbod vleessnijmachines op dé horeca specialist www.brinzy.nl 

 • Haal de juiste accessoires in huis voor uw snijmachines. Bij Brinzy vindt u snijschijven in diverse diktes. Daarnaast vindt u ook diverse broodmessen en snijschijven voor dobbelsteentjes in diverse formaten. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact op met het Brinzy team.

 • Een groentesnijder is onmisbaar in de professionele horeca-keuken. Een groente snijmachine biedt de chefs in de keuken een groot aantal voordelen; uiteraard bespaart het gebruik van een groentesnijder het team in de keuken veel tijd. Zo kan er snel voorbereid worden op een drukke dag in uw gelegenheid en kunnen vers bereide maaltijden snel worden geleverd. Tevens bespaart u met een groente snijder op uw personeelskosten en manuren. Naast dit aspect is er een tweede belangrijke reden waarom een groentesnijmachine kopen een goede investering is in de horeca. Een groente snijmachine is zeer hygiënisch (mits uiteraard goed onderhouden) en zorgt ervoor dat de groenten snel en zonder eventuele (kruis)besmetting vakkundig wordt gesneden voor verder gebruik.

  Het kiezen van de juiste groente snijmachine

  Afhankelijk van de gemiddelde bezetting van uw horeca-gelegenheid kunt u kiezen voor het juiste formaat. Een groentesnijmachine kopen met een scherpe prijs en een groot aantal functies doet u in onze overzichtelijke webshop vol professionele horeca-benodigdheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld de bekende Bartscher groentesnijmachine. Deze machine is uitgerust met een flink aantal hulpstukken waarmee u de vorm en dikte van de te snijden groente makkelijk kunt bepalen. Ook vindt u bij ons de professionele Caterchef groentesnijder. Deze machine is eenvoudig in het gebruik, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. 

  kies voor gebruiksgemak met een goede groentesnijder

  Bij alle groentesnijmachines in ons aanbod garanderen wij een hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Met een betrouwbare groente snijder kunt u in uw keuken snel inspelen op de vraag vanuit de gast! Bekijk ons aanbod verschillende groentesnijders en bepaal welke groente snijmachine het meest geschikt is voor uw onderneming. Uiteraard staan onze ervaren adviseurs voor u klaar indien u advies wenst bij het bepalen van de juiste aankoop. Naast een groente snijder vindt u in ons brede assortiment tevens andere keukenbenodigdheden en meubilering voor het horecabedrijf. Wij ondersteunen ons aanbod met een top-service en een gedegen advies op maat.


  Ontdekt u ons veelzijdige aanbod groentesnijmachines op horeca specialist www.brinzy.nl! per pagina