Vacuümmachines

Met een vacumeermachine bent u in staat om voedsel langer vers te houden in de vriezer, koelkast of voorraadkast. Een vacuummachine horeca onttrekt lucht aan het gerecht of product en sealt de etenszakken, zodat de versheid langer behouden blijft. U kunt met een vacuum sealer het eten wel tot vijfmaal langer bewaren, in vergelijking met andere o...

Met een vacumeermachine bent u in staat om voedsel langer vers te houden in de vriezer, koelkast of voorraadkast. Een vacuummachine horeca onttrekt lucht aan het gerecht of product en sealt de etenszakken, zodat de versheid langer behouden blijft. U kunt met een vacuum sealer het eten wel tot vijfmaal langer bewaren, in vergelijking met andere opbergmethodes. U kunt bij Brinzy niet alleen een kwalitatief goede en voordelige vacuummachine kopen, maar ook vacuumzakken en reserverollen folie om het voedsel in te verpakken.

Een vacumeermachine voor de professionele keuken of thuisgebruik

Brinzy heeft vacuummachines van verschillende merken en bijbehorende accessoires in het ruime assortiment. Een vacuummachine horeca in verschillende formaten, met in sommige gevallen een complete vacuumset inclusief rolhouder, folierol en vacuumzakjes. U kunt snel en gemakkelijk voedsel luchtdicht verpakken met bijvoorbeeld een Bartscher vacuummachine of een Saro vacuummachine in een roestvrij stalen behuizing en een betrouwbare Busch-pomp van Duitse makelij. Deze machine heeft een vacuumtijd van 25 tot 60 seconden en is geschikt voor vacuumzakken tot maximaal 200 x 300 mm.

Voor de professionele keuken heeft Brinzy vacumeermachines met een zeer snelle vacuumpomp en tijdgestuurde vacuumcontrole van het merk Bartscher. Deze zijn geknipt voor horecagelegenheden waar regelmatig grote hoeveelheden voedsel vacuum verpakt dient te worden. U vindt een roestvrij stalen vacuum sealer die zonder drukkamer werkt. Een drukmeter geeft aan wanneer de luchtonttrekking klaar is, waarna met een druk op de knop het sealen in werking wordt gezet. De machine stopt automatisch als de plastic zak helemaal dicht is.

Een vacuummachine kopen bij horeca specialist Brinzy

Met een vacumeermachine kunt u op eenvoudige wijze vlees, vis, groente en andere levensmiddelen vacuum verpakken, zodat dit eten langer houdbaar is. Voor kleine en grote porties eten zijn er ook verschillende vacuumzakken van 1,2 liter tot 20 liter verkrijgbaar. De vacuumzakken zijn aan één kant geribbeld en ze worden geleverd met 50 zakken per verpakking. In combinatie met een reserverollen-set houdt u uw voorraad vacuumverpakkingsmaterialen op orde.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod vacuummachines horeca op horeca specialist www.brinzy.nl!

More

Subcategorieën

  • Etenswaren vacuüm insluiten zodat het niet snel bederf? Dat kan door de etenswaren vacuüm te bewaren.  Naast vacuümmachines heeft Brinzy ook vacuümzakken in diverse maten in haar assortiment.  Heeft u vragen over het Brinzy assortiment? Neem dan contact op met het Brinzy team. per pagina