Gehaktmolens

Met een gehaktmolen kunt u op eenvoudige en snelle wijze gehakt en vlees malen voor de lekkerste gerechten. Brinzy heeft in het brede assortiment keukenspullen gehaktmolens in alle soorten en maten. Vleesmolens voor thuisgebruik en voor de kleine of grote professionele keuken. Een gehaktmolen kopen doet u voordelig online bij de horecaspecialist...

Met een gehaktmolen kunt u op eenvoudige en snelle wijze gehakt en vlees malen voor de lekkerste gerechten. Brinzy heeft in het brede assortiment keukenspullen gehaktmolens in alle soorten en maten. Vleesmolens voor thuisgebruik en voor de kleine of grote professionele keuken. Een gehaktmolen kopen doet u voordelig online bij de horecaspecialist Brinzy.nl.

Een vleesmolen is een must voor elke hobby- of beroepskok

Een vleesmolen is een must voor elke hobby- of beroepsmatig kok die de heerlijkste vleesgerechten wil bereiden. U heeft hiermee maximale invloed op uw vleesproducten. Een vleesmolen kopen bij Brinzy stelt u in staat om zelf te kiezen welke vleessoort u gebruikt, hoeveel vlees u erin doet en of u een grove of fijne maling wilt. Of u nu hamburgers, vleesbeleg, paté of tartaatjes wilt maken, u maakt altijd een vleesgerecht op maat.

Brinzy heeft vele verschillende gehaktmolens voor professioneel en thuisgebruik. Vleesmolens van roestvrij staal met verschillende snelheden, omvang en capaciteit voor elk budget. Een luxe en betaalbare Bartscher gehaktmolen voor de kok die graag met goede keukenspullen werkt. Of een Kenwood vleesmolen met roestvrij stalen plaat en mes en verlichte aan/uit-schakelaar. De verschillende gehaktmolens van deze kwaliteitsmerken kunnen soms tot wel 300 kg vlees per uur verwerken. Het maakt de robuustere uitvoeringen ideaal voor gebruik in restaurants en andere horecagelegenheden.

Een handige en multifunctionele gehaktmolen kopen bij Brinzy

Brinzy heeft veilige gehaktmolens voor kleinere en grotere hoeveelheden vlees. Met een gehaktmolen kopen bij Brinzy krijgt u een multifunctionele keukenaccessoire met een sterke motor en strak design, waarmee u uw gasten of klanten de beste vleesgerechten voorschotelt. Er zijn tevens diverse hulpstukken en producten voor het bereiden van vlees beschikbaar, zoals een rolladering, vleesvermalser, vulhoorns, rolladehouder en vleeshamer. 

Alle gehaktmolens zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Losse onderdelen als een uitneembare trechter en slijpen van de vleesmolen kunnen zonder problemen in de vaatwasser worden gedaan. Door het roestvrij stalen materiaal gaat de gehaktmolen zeer lang mee.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod gehaktmolens op horeca specialist www.brinzy.nl!

 

More

Subcategorieën

  • Haal de juiste accessoires in huis voor uw gehaktmolen. Brinzy.nl heeft diverse accessoires binnen haar assortiment voor de professionele gehaktmolen.per pagina