Blenders

Zoekt u een professionele of een semi-professionele blender voor uw horecazaak? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Brinzy heeft een breed assortiment aan kwalitets blenders voor u.

Grote merken, de beste kwaliteit

Brinzy heeft een aantal A-merken in het assortiment opgenomen, zodat u verzekerd bent van de beste blender. Onze prijzen lopen z...

Zoekt u een professionele of een semi-professionele blender voor uw horecazaak? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Brinzy heeft een breed assortiment aan kwalitets blenders voor u.

Grote merken, de beste kwaliteit

Brinzy heeft een aantal A-merken in het assortiment opgenomen, zodat u verzekerd bent van de beste blender. Onze prijzen lopen zeer uit een; bij ons kunt u een blender kopen met de prijs van een 'huis tuin en keuken'-blender, maar de kwaliteit van een professioneel apparaat. Of u slaagt voor een apparaat met die voldoet aan uw hoge, professionele eisen.

Kenwood

Zo'n prachtig middenklasse apparaat is bijvoorbeeld een Kenwood blender. Deze blender heeft alles in huis om u in uw keuken bij te staan: een ijzersterke aluminium behuizing, regelbare snelheid en het gemak van een schenktuit aan de kan.

Santos

Wilt u op grote schaal smoothies maken van harde en zachte producten, dan bent u wellicht op zoek naar een Santos blender. Dit apparaat helpt u bij het fijn maken van de meest uiteenlopende vloeibare producten in uw keuken, zoals smoothies, sappen en sauzen. De bekers zijn praktisch onverwoestbaar en hebben een volume van 2 tot 4 liter.

Bartscher

Fabrikant Bartscher bedient de gehele blendermarkt van allerlei prijsklassen. U koopt een Bartscher blender, omdat u op zoek bent naar een professioneel apparaat. Bartscher heeft een aantal multi-functionele apparaten op de markt gebracht voor pureren, hakken, blenden, mengen en nog meer. Deze machines zijn oersterk en voorzien van bijzonder handige snufjes, zoals een puls-functie en stapelbare maatbekers.

Sapcentrifuges

Ook heeft Brinzy een aantal sapcentrifuges voor u in stock. Deze machines scheiden het sap van het groente en fruit van het pulp. Zo kunt u verse en gezonde sappen serveren, maar ook het pulp kan nog dienst doen

Ontdekt ons veelzijdige aanbod op het gebied van blenders op horeca specialist www.brinzy.nl

More

Catalogus

Beschikbaar
Staat
Inhoud
Voltage (V)
Inhoud verpakking

per pagina