Blenders

Zoekt u een professionele of een semi-professionele blender voor uw horecazaak? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Brinzy heeft een breed assortiment aan kwalitets blenders voor u.

Grote merken, de beste kwaliteit

Brinzy heeft een aantal A-merken in het assortiment opgenomen, zodat u verzekerd bent van de beste blender. Onze prijzen lopen z...

Zoekt u een professionele of een semi-professionele blender voor uw horecazaak? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Brinzy heeft een breed assortiment aan kwalitets blenders voor u.

Grote merken, de beste kwaliteit

Brinzy heeft een aantal A-merken in het assortiment opgenomen, zodat u verzekerd bent van de beste blender. Onze prijzen lopen zeer uit een; bij ons kunt u een blender kopen met de prijs van een 'huis tuin en keuken'-blender, maar de kwaliteit van een professioneel apparaat. Of u slaagt voor een apparaat met die voldoet aan uw hoge, professionele eisen.

Kenwood

Zo'n prachtig middenklasse apparaat is bijvoorbeeld een Kenwood blender. Deze blender heeft alles in huis om u in uw keuken bij te staan: een ijzersterke aluminium behuizing, regelbare snelheid en het gemak van een schenktuit aan de kan.

Santos

Wilt u op grote schaal smoothies maken van harde en zachte producten, dan bent u wellicht op zoek naar een Santos blender. Dit apparaat helpt u bij het fijn maken van de meest uiteenlopende vloeibare producten in uw keuken, zoals smoothies, sappen en sauzen. De bekers zijn praktisch onverwoestbaar en hebben een volume van 2 tot 4 liter.

Bartscher

Fabrikant Bartscher bedient de gehele blendermarkt van allerlei prijsklassen. U koopt een Bartscher blender, omdat u op zoek bent naar een professioneel apparaat. Bartscher heeft een aantal multi-functionele apparaten op de markt gebracht voor pureren, hakken, blenden, mengen en nog meer. Deze machines zijn oersterk en voorzien van bijzonder handige snufjes, zoals een puls-functie en stapelbare maatbekers.

Sapcentrifuges

Ook heeft Brinzy een aantal sapcentrifuges voor u in stock. Deze machines scheiden het sap van het groente en fruit van het pulp. Zo kunt u verse en gezonde sappen serveren, maar ook het pulp kan nog dienst doen

Ontdekt ons veelzijdige aanbod op het gebied van blenders op horeca specialist www.brinzy.nl

More


per pagina