Citruspersen

Als horecaondernemer wilt u uw klanten vanzelfsprekend het allerbeste voorzetten. Dat is goed voor hen en goed voor uw onderneming. Uw weet als geen ander dat u daarbij juist op de kleine dingetjes moet letten om u te onderscheiden van uw concurrenten. Een simpel glaasje natuurlijk sinaasappelsap kan voor uw klant voldoende zijn om het bezoek aa...

Als horecaondernemer wilt u uw klanten vanzelfsprekend het allerbeste voorzetten. Dat is goed voor hen en goed voor uw onderneming. Uw weet als geen ander dat u daarbij juist op de kleine dingetjes moet letten om u te onderscheiden van uw concurrenten. Een simpel glaasje natuurlijk sinaasappelsap kan voor uw klant voldoende zijn om het bezoek aan uw etablissement te herhalen. 

Laat uw cliënten genieten van alle kracht welke moeder natuur in haar vruchten stopt. Vitaminen, vezels en de natuurlijke smaakstoffen maken dat dat het sap zijn natuurlijke smaak behoudt. Een goede sinaasappelpers zorgt dat alle ingrediënten in het glas terecht komen. Geef uw klanten het idee, dat hun glaasje sinaasappelsap door u met de hand geperst is op een ouderwetse handmatige sinaasappelpers. 

Als specialist voor de horeca groothandel bieden wij een ruime keuze aan professionele citruspersen, zodat dat onze klanten een juiste keuze kunnnen maken. Ook wij houden van tevreden klanten en zien u graag weer terugkomen.

De beste citruspers


Wat voor uw onderneming de beste citruspers is, kunnen wij natuurlijk niet voor u beslissen. Geen onderneming is gelijk en waar de een misschien kiest voor een Santos citruspers, kiest de ander voor een Kitchenaid citruspers. Als horeca specialist bieden wij u daarom de keuze uit verschillende professionele citruspersen. 

Een professionele electrische citruspers kan u veel werk uit handen nemen. Belangrijk voor een professionele citruspers is, dat deze elektrisch bediend kan worden en een krachtige motor heeft, welke geschikt is voor continue gebruik. Ook het schoonmaken van de pers is vanzelfsprekend een belangrijk aandachtspunt. Dit moet snel en eenvoudig kunnen geschieden, zodat de pers na gebruik weer snel klaar is voor een volgend glaasje sap.

Kijk eens bij horeca specialist www.brinzy.nl naar het veelzijdige aanbod bij Citruspers Horeca, alvorens een electrische citruspers of fruitpers te kopen, dan bent u verzekerd van professionele kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

More


per pagina