Schilmachines

Een goed bezochte horecagelegenheid met aardappelgerechten op de kaart (of een snackbar die bijvoorbeeld handgemaakte verse friet serveert) kan niet zonder goede schilmachines. Dit geldt zowel voor een aardappelschilmachine als voor andere schilmachines. Bereidt de kok in uw onderneming geregeld verse appeltaart? Dan kan een appelschilmachine ko...

Een goed bezochte horecagelegenheid met aardappelgerechten op de kaart (of een snackbar die bijvoorbeeld handgemaakte verse friet serveert) kan niet zonder goede schilmachines. Dit geldt zowel voor een aardappelschilmachine als voor andere schilmachines. Bereidt de kok in uw onderneming geregeld verse appeltaart? Dan kan een appelschilmachine kopen een tijd (en geld)besparende optie zijn! Wij bieden u de beste schilmachine voor aardappelen wat betreft de capaciteit van de machine en de ruimte die de machine mag innemen in uw horeca-keuken.

Kiezen voor de juiste aardappelschilmachine

Wij bieden iedere variant aardappelschilmachine aan in onze webshop. Zo kunt u kiezen voor een schilmachine die tegelijkertijd 3 of 5 kilo voor u schilt. Dit type machine is klein van formaat en kan eenvoudig overal gebruikt worden. Tevens bieden wij de grotere machines aan die bijvoorbeeld 10kg, 60kg of 450 kg aardappelen tegelijkertijd voor u schillen. Uiteraard zijn er wat de capaciteit betreft ook tussenliggende varianten. 

Kies voor een degelijk merk

Kiest u graag voor een degelijk en veel gebruikt type en merk machine in uw keuken? Overweeg dan bijvoorbeeld een Bartscher aardappelschilmachine. Ook de veel gevraagde Casselin aardappelschilmachine bieden wij natuurlijk aan in onze specialistische horeca-webshop! Als schilmachine Bartscher overwegen geeft u de gelegenheid uw aardappels vooruit te schillen en onder water te bewaren tot ze in de keuken gebruikt worden. Dat scheelt tijd!


Met een machinale schiller in de keuken bespaart u, na het doen van de eerste investering in de machine uiteraard, geld op personeelskosten. Met de hand schillen is immers een tijdrovende klus die niet geliefd is. Door vooruit te schillen met een machine zijn er altijd schone producten op voorraad, waardoor de kok in uw keuken snel kan schakelen, bij grote drukte bijvoorbeeld. Ook het voorbereiden van verse houdbare aardappelproducten zoals friet en puree gaat veel sneller met een degelijke machine. In onze webshop bieden wij alleen horeca-machines, meubelen en aanverwante artikelen aan van de beste merken met een lange levensduur. Tevens kunt u bij ons terecht voor een duidelijk advies en de beste service. We denken graag met u mee bij het inrichten van uw onderneming of professionele keuken. 

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod op horeca specialist www.brinzy.nl!

More