Grillen / bakken

Bij Brinzy kunt u niet alleen een elektrische barbecue kopen, maar ook een elektrische grilplaat of een elektrische bakplaat. Voor grillen en bakken heeft u niet genoeg aan een oven, maar u heeft ook attributen nodig zoals een bakplaat. Bij Brinzy.nl kunt u bakblikken kopen van verschillende formaten. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten voor u klaar.


Subcategorieën

  • Is grillen en bakken op gas uw favoriet? Bekijk de mogelijkheden om op gas te grillen en bakken in het grote assortiment van Brinzy. In het grillen en bakken op gas assortiment zit onder andere: gas bakplaten, gas crêpe-bakplaten, gas grillplaten en gas lavasteengrillplaten. Ervaar hoe het is om te grillen en bakken op gas en bekijk het grote assortiment van Brinzy.

  • Grillen en bakken op elektra? Het kan dankzij het grote assortiment van Brinzy. In het assortiment vindt u onder andere elektrische contact grills, elektrische bakplaten, elektische barbeque grills en elektrische kippengrills. Maar dat is nog lang niet alles. Bekijk het complete assortiment van Brinzy en kijk uw ogen uit.

  • Bij Brinzy heeft u keuze uit een groot assortiment bakblikken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gewoon bakblik of een geperforeerd bakblik, met of zonder opstaande rand en wel of niet gastronorm. Ook kunt u kiezen voor verschillende afmetingen en GN-maten. Bekijk de vele mogelijkheden van de bakblikken in het assortiment van Brinzy.

  • Grillplaten voor op het fornuis, rechthoekige grillroosters, ronde grillroosters, grillroosters en pizzaplaat in één. Er zijn gigantisch veel mogelijkheden op het gebied van grillen en bakken, en dan met name als het op roosters en platen aankomt. U heeft de keuze uit ontzettend veel roosters en platen en zo is er altijd minimaal één die het beste bij u, uw onderneming en uw keuken past.

  • Goed accessoires is noodzakelijk tijdens het grillen en bakken! Brinzy heeft diverse accessoires als plaatmessen en grill borstels in het assortiment die goed van pas kunnen komen tijdens het grillen en bakken. Bekijk ze hieronder.per pagina