Braadsledes

Wilt u vlees, gevogelte of wild braden, of een heerlijke ovenschotel bereiden? Dan biedt een braadslede uitkomst. Brinzy heeft vele soorten braadsledes voor hobbykoks en professionele koks in restaurants, hotels, eetcafés en bedrijfskantines. U heeft daarbij de keuze uit een elektrische braadslee of een gas braadslee van verschillend formaat en ...

Wilt u vlees, gevogelte of wild braden, of een heerlijke ovenschotel bereiden? Dan biedt een braadslede uitkomst. Brinzy heeft vele soorten braadsledes voor hobbykoks en professionele koks in restaurants, hotels, eetcafés en bedrijfskantines. U heeft daarbij de keuze uit een elektrische braadslee of een gas braadslee van verschillend formaat en met verschillende eigenschappen. U kunt altijd voordelig een braadslee kopen die aan uw wensen en eisen voldoet. 

Een elektrische of gasgestookte braadslede van hoge kwaliteit

Brinzy heeft gebruiksvriendelijke en veilige roestvrij stalen of plaatstalen braadsledes met sandwichbodem en draaibare handgrepen, met een verschillende lengte, breedte en diepte. Deze zijn geschikt voor thuisgebruik en de professionele keuken. Daarnaast vindt u meerdere modellen van een Bartscher braadslee, zowel elektrisch als gasgestookt. Bij een gas braadslee worden sproeiers voor vloeibaar gas meegeleverd. Diverse van deze keukenaccessoires zijn met de hand of elektrisch te kantelen. Sommige modellen hebben verstelbare poten, zodat u deze keukenhulp op de juiste hoogte kunt afstellen én waterpas kunt zetten.

Een professionele braadslee voor in een horecagelegenheid, bedrijf of instelling is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat deze optimaal in de keuken past. Er zijn braadsledes met een inhoud van 12 liter, maar ook braadsledes met een inhoud van 120 liter. Het zijn stuk voor stuk handige apparaten die eenvoudig bediend kunnen worden. De braadslee is snel op temperatuur en wordt overal even heet. De temperatuur is eenvoudig te regelen via de thermostaat. Het stalen kookvlak zorgt voor een optimale warmtegeleiding. Het apparaat is na gebruik gemakkelijk schoon te maken.

Een braadslede bij Brinzy kopen om speciale gerechten te bereiden

Brinzy heeft braadsledes voor speciale gerechten. Bijvoorbeeld een elektrische Bartscher braadslee om sjasliek te bereiden, maar natuurlijk kunnen hiermee ook andere gerechten klaargemaakt worden. Een braadslee met rooster en anti-aanbaklaag is bij uitstek geschikt om vlees te grillen of vis te roken. De wat grotere braadsledes hebben een watertoevoerkraan en een aansluiting voor warm en koud water.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod braadsledes op horeca specialist www.brinzy.nl!

More


per pagina