Friteuses

Een goede friteuse met hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat u veilig kunt frituren, zonder het risico hete olie over u heen te krijgen. Daarnaast is het bij een horeca friteuse fijn als deze een duidelijk piepsignaal afgeeft als hij klaar is, zodat je niet hoeft te wachten of bang hoeft te zijn dat je de piep niet hoort en het eten aanbrandt....

Een goede friteuse met hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat u veilig kunt frituren, zonder het risico hete olie over u heen te krijgen. Daarnaast is het bij een horeca friteuse fijn als deze een duidelijk piepsignaal afgeeft als hij klaar is, zodat je niet hoeft te wachten of bang hoeft te zijn dat je de piep niet hoort en het eten aanbrandt. Waar kunt u nog meer op letten?

Een ruim assortiment friteuses

Bij een friteuse kopen is het belangrijk dat u let op de grootte, hoeveel wilt u er in kunnen bakken? Daarnaast is er de keuze tussen een enkele en dubbele friteuse, het merk van uw horeca friteuse en de verschillende soorten zoals een gas- of elektrisch. De verschillende soorten op een rijtje:

 • Een elektrische friteuse op 230 Volt is genoeg als u regelmatig frituurt, maar niet constant. Hiervoor hoeft u geen aparte elektriciteitsgroep aan te leggen.
 • Een elektrische friteuse op 400 Volt is voor de horecagelegenheid die de hele dag door frituurt en kan dit met gemak aan. Deze zijn meestal wat groter dan die van 230 volt en ook in dubbele friteuse verkrijgbaar.
 • Frituren op gas is goedkoper dan elektrisch, maar gas is minder veilig en de apparaten ook groter, omdat ze meestal gebruikt worden in gelegenheden waar de hele dag gefrituurd wordt.
 • Visbakfriteuses ten slotte hebben een grotere mand, omdat een vis groter is dan friet, een kroket of gehaktbal. Daarnaast werken ze met een hoger wattage, om porties goed en snel gaar te laten worden.


Naast verschillende soorten kunt u ook kiezen uit verschillende merken. Zo kunt u kiezen voor een Bartscher friteuse, een CaterChef friteuse, of een van het merk Casselin. Deze kunt u gemakkelijk vinden door de zoekfunctie op onze website. Daarnaast bieden wij u verschillende frituurbenodigdheden, zoals een frites warmhoudapparaat.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod horeca friteuses op horeca specialist www.brinzy.nl

More

Subcategorieën

 • Een degelijke gasfriteuse tegen een scherp prijs koopt u bij Brinzy. Hier vindt u een breed assortiment gasfriteuses. Een horeca-ondernemer met een professionele keuken kan niet zonder professionele frituurpan. Naast gasfriteuses, kan de horeca-ondernemer bij Brinzy ook terecht voor professionele elektrische friteuses.

 • Een elektrische friteuse is onmisbaar in de restaurantkeuken. Vaak wordt de frituursectie bij het inrichten van een (nieuwe) keuken voor de horeca vergeten, met name door ondernemers die slechts een klein assortiment gefrituurde snacks en dergelijke aanbieden op de kaart. Het is prettig om te weten dat er ook voor de kleine horecakeuken geschikte en optimaal presterende professionele elektrische friteuses zijn in verschillende formaten.

  Welk formaat elektrische friteuse kopen

  Een professionele elektrische friteuse 2 x 8 liter is de voor de hand liggende keuze voor de onderneming, kantine of voor het restaurant met gefrituurde snacks op de kaart. Ook bijvoorbeeld een Aziatisch restaurant zal goed gebruik maken van een dergelijke professionele friteuse voor bijvoorbeeld het bereiden van dim sum. Wij bieden een ruim assortiment friteuses van dit type aan. Uiteraard is er ook aan de friteuses met een koude zone gedacht voor optimaal gebruiksgemak. Bij de juiste bediening zijn deze apparaten eenvoudig en handig in het gebruik, makkelijk te onderhouden en schoon te maken en zeer efficiënt. Een goed voorbeeld is een Saro elektrische friteuse met een afdruiptap, of met een hele onderbouw.

  Een elektrische friteuse kopen doet u bij de specialist

  Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van horeca-ondernemingen. U kunt bij ons dan ook terecht voor zowel de inrichting van uw werkvloer als voor de apparatuur voor de keuken. Naast het bieden van een ruim assortiment apparatuur van hoge kwaliteit, staan wij garant voor een duidelijk en gedegen advies bij de aankoop van uw friteuses en andere apparatuur. Friteuses van bekende merken zoals bijvoorbeeld een Bartscher elektrische friteuse bieden wij aan tegen een zeer scherpe prijs. Op onze website kunt u terecht voor de aankoop van elektrische friteuses en advies van onze specialisten via de live chat optie. Laat u nu vrijblijvend informeren en maak gebruik van onze kennis en service om tot een goede aankoop te komen waar u jarenlang iets aan heeft. 

  Neem een kijkje in onze webshop op www.brinzy.nl en ontdek ons veelzijdige aanbod! Wij zijn horeca specialist en bieden de beste apparatuur met een uitstekende service en betrouwbaar advies!

 • Een professionele keuken in de horeca kan niet zonder professionele friteuse. Een professionele frituurpan kan niet zonder bijpassende accessoires van goede kwaliteit. Of het nu gaat om een extra frituurmand, een frituuropvangemmer, een frites-warmhoudapparaat of een frituurvet reiniger, bij Brinzy vindt u de accessoire die u zoekt tegen een scherpe prijs.per pagina