Kookketels

Kookt u dagelijks voor vele restaurantbezoekers, hotelgasten of werknemers binnen een bedrijf? Dan wordt uw werk heel wat lichter met een professionele kookketel. Deze keukenapparaten zijn er voor gemaakt om grotere hoeveelheden voedsel in één keer te bereiden. U heeft de keuze tussen een elektrische kookketel of een gas kookketel met verschille...

Kookt u dagelijks voor vele restaurantbezoekers, hotelgasten of werknemers binnen een bedrijf? Dan wordt uw werk heel wat lichter met een professionele kookketel. Deze keukenapparaten zijn er voor gemaakt om grotere hoeveelheden voedsel in één keer te bereiden. U heeft de keuze tussen een elektrische kookketel of een gas kookketel met verschillende literinhoud. 

Elektrische en gasgestookte kookketels met verschillende literinhoud

Brinzy heeft kookketels van 55 liter tot maar liefst 500 liter. Ideaal voor als u veel groente of aardappelen moet koken of een megagrote pan soep nodig heeft. U ontdekt diverse roestvrij stalen Bartscher kookketels met verschillend vermogen, die uw gerechten gelijkmatig verwarmen. U kunt de ketel eenvoudig via de thermostaat instellen, zodat de ketel niet overkookt. De ketels hebben een ronde vorm, waardoor u het eten goed kunt roeren en er niets in de ketel blijft zitten.

Een elektrische kookketel is onder meer uitgerust met automatische vulstandcontrole, indirecte verwarming, een aftapkraan en een warm- en koud wateraansluiting. De grotere modellen zijn tevens voorzien van veiligheidsarmaturen en kleppen met kijkglas en drukventiel. Ze schakelen automatisch uit bij een storing. De dubbelwandige ketels zijn geschikt voor de keuken van een restaurant, eetcafé, hotel of bedrijf. Ze zijn door de chroomnikkelstalen constructie zeer sterk, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken.

Een gunstig geprijsde kookketel kopen bij Brinzy die lang meegaat

Een gas kookketel heeft dezelfde bijzonderheden als de elektrische modellen, met daarbij meerdere standen om aan te geven of de ketel vol, halfvol of leeg is. Ook deze praktische en hygiënische ketels zijn gemaakt voor gebruik in een professionele keuken.

Bartscher kookketels zijn van hoge kwaliteit en gaan door het roestvrij stalen materiaal bijzonder lang mee. Als u regelmatig voor grote groepen mensen moet koken, is het handig en verstandig te kiezen voor een kookketel bij Brinzy.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod kookketels op horeca specialist www.brinzy.nl!

More


per pagina