Zowel in een bedrijfskantine, broodjeszaak of lunchroom als in een professionele à la carte restaurantkeuken is het au bain-marie verwarmen en warm houden van gerechten een bekende en praktisch onmisbare methode. Door in een warm water bad uw gerechten te verwarmen en/of warm te houden op een temperatuur van ongeveer 85-90 graden Celsius voorkom...
Zowel in een bedrijfskantine, broodjeszaak of lunchroom als in een professionele à la carte restaurantkeuken is het au bain-marie verwarmen en warm houden van gerechten een bekende en praktisch onmisbare methode. Door in een warm water bad uw gerechten te verwarmen en/of warm te houden op een temperatuur van ongeveer 85-90 graden Celsius voorkomt u dat het product gaat koken, schiften of aanbranden.
Gaat u in uw restaurant au bain-marie gerechten bereiden, verwarmen of warm houden dan kunt u bij Brinzy.nl de geschikte au bain-marie kopen die perfect geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft. Ook in een hotel (warme ontbijtgerechten, buffetten), snackbar (gehaktballen, sauzen) en bedrijfsrestaurant (soepen, rookworst) mag een au bain-marie niet ontbreken.
Au bain-marie-apparatuur is verkrijgbaar in verschillende (diepte)maten, geschikt voor de verschillende maten GN-inzetbakken (Gastronorm) en eveneens als enkele of dubbele Hotpot (rond). U bepaalt dus zelf met het gekozen model en de combinatie van verschillende GN-bakken welke en hoeveel verschillende producten u in uw bain marie wenst te bereiden.
In onze klantvriendelijke Horeca-webwinkel vindt u onder andere au bain-marie-units van Bartscher en Saro. Allebei kwalitatief hoogstaande merken met zowel tafelmodellen als op zichzelf staande units met onderbouw in het assortiment.
Een elektrische bain marie van Bartscher is uiteraard voorzien van een regelbare thermostaat en de losse units met onderbouw zijn voorzien van wateraanvoer en waterafvoer, waardoor het reservoir van een Bartscher au bain-marie gemakkelijk te vullen en te legen is. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor losse GN-bakken, inzetpotten voor de au bain-marie pan en zelfs een eierinzet voor het warm houden van eieren.
De functionele au bain-marie-apparatuur van Saro is verkrijgbaar in verschillende maten en dieptematen, als tafelmodel met een enkel of dubbel reservoir en als losse unit met extra opbergruimte. Tevens kunt u bij een Saro au bain marie kiezen voor een unit met of zonder handige aftapkraan.
Laat u vandaag nog verrassen door het uitgebreide en complete au bain marie assortiment en meer voor de horeca op www.brinzy.nl.
Met de eierinzet van Bartscher kunt u 18 eieren warm houden. Dit kan in combinatie met een warmhoudapparaat zoals een Bain-Marie of Chafing Dish van Bartscher.
De inzetpot is ideaal bij een Bain-Marie hotpot. De inzetpot plaatst u in een Bain-Marie hotpot om bijvoorbeeld uw chocoladesaus warm te houden.
De inzetpot is ideaal bij een Bain-Marie hotpot. De inzetpot plaatst u in een Bain-Marie hotpot om bijvoorbeeld uw chocoladesaus warm te houden.
Deze Bain-Marie is geschikt voor alle GN-bakken met een diepte van 150 mm. U bepaalt zelf het aantal gerechten dat tegelijkertijd wordt warm gehouden of indirect wordt bereid.
Bespaar tijd en koop een complete 150 mm diepe Bain-Marie van Bartscher. Hierbij krijgt u, naast de Bain-Marie, twee 1/2 gastronormbakken met deksels meegeleverd.