Warmhoudlampen

Heeft u behoefte aan een oplossing om eenvoudig eetwaren warm te houden binnen uw horecabedrijf? Overweeg dan om een warmhoudlamp te kopen. Een warmtelamp horeca is een uitstekend en goedkoop midden om eetwaren warm te houden. Bovendien zijn warmhoudlampen flexibel inzetbaar op vele plekken binnen het bedrijf. Brinzy lever o.a. de Bartscher warm...

Heeft u behoefte aan een oplossing om eenvoudig eetwaren warm te houden binnen uw horecabedrijf? Overweeg dan om een warmhoudlamp te kopen. Een warmtelamp horeca is een uitstekend en goedkoop midden om eetwaren warm te houden. Bovendien zijn warmhoudlampen flexibel inzetbaar op vele plekken binnen het bedrijf. Brinzy lever o.a. de Bartscher warmhoudlamp modellen als de APW Wyot warmhoudlamp. Naast warmtelapmen horeca kunnen wij nog vele andere artikelen leveren die speciaal bestemd zijn voor het horecabedrijf.

Lampen speciaal voor de horeca

Onze warmtelampen in ons assortiment zijn speciaal afgestemd op de horeca. Een warmtelamp horeca moet nu eenmaal voldoen aan een aantal eisen die de lampen vrij speciaal maken. Wij hebben warmtelampen in ons assortiment die instelbaar zijn en de meeste lampen zijn voorzien van een design die niet zal misstaan in uw horecabedrijf. Er zijn in ieder geval mogelijkheden genoeg om een keuze naar uw zin te maken.

Wij hebben een ruim assortiment voor de horeca

Uiteraard kunt u voor meer terecht binnen onze webwinkel dan alleen warmhoudlampen. Wij leveren vrijwel alle artikelen en apparaten die in de horeca gebruikt worden zoals koffiemachines, fornuizen, keukengerei, kleiding voor de horeca en nog veel meer. Lees hieronder in de opsomming wat wij kunnen leveren en aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer het artikel er niet tussen staat waar u interesse voor heeft.

  • Kleding voor de horeca
  • Fornuizen
  • Warmte vitrines
  • Koffiemachines
  • Espresso automaten
  • Bakplaten
  • Keukengerei voor de professionele kok
  • Accessoires zoals servetten etc.

Bestel vandaag nog de lampen van uw keuze

Heeft u al in uw gedachten welke warmtelampen horeca uw wilt aanschaffen? Twijfel dan niet en bestel de lampen eenvoudig en snel via onze webwinkel. U krijgt de warmhoudlamp binnen een aantal dagen toegestuurd. Neem ook eens een kijkje in het ruime assortiment van onze webwinkel die is voorzien van vele artikelen en apparaten speciaal bestemd voor de horeca sector.

More


per pagina