Warmhoudvitrines

Heeft u een horecabedrijf waarbij u regelmatig even gerechten moet warm houden alvorens u ze op kunt dienen? Of wilt u in uw zaak warme broodjes aanbieden aan klanten die klant en klaar liggen? Dan is een warmhoudvitrine onmisbaar. Brinzy levert warmhoudvitrine modellen van de merken CaterChef, Bartscher en Saro en garandeert vitrines die u niet...

Heeft u een horecabedrijf waarbij u regelmatig even gerechten moet warm houden alvorens u ze op kunt dienen? Of wilt u in uw zaak warme broodjes aanbieden aan klanten die klant en klaar liggen? Dan is een warmhoudvitrine onmisbaar. Brinzy levert warmhoudvitrine modellen van de merken CaterChef, Bartscher en Saro en garandeert vitrines die u niet snel in de kou zullen laten staan. Naast de Bartscher warmhoudvitrine leveren wij ook nog andere machines en keukenhulpjes voor de horeca zoals bordenwarmers, fornuizen en nog veel meer. Lees verder of bezoek onze webwinkel om uw keuze te maken tussen een Saro of Caterchef warmhoudvitrines.

Verschillende modellen beschikbaar

Wij hebben in onze webwinkel verschillende vitrines beschikbaar waar u gerechten, broodjes en andere eetwaren warm kunt houden. U kunt kiezen tussen eenvoudige tafelmodellen maar ook voor de grotere modellen die veel ruimte bieden. Uiteraard bieden de modellen genoeg mogelijkheden om de eetwaren op de juiste temperatuur te houden.

Een ruim assortiment voor de horeca

Brinzy levert niet alleen maar warmhoudvitrines maar nog veel meer. Voor vrijwel elke horeca onderneming kunnen wij alles leveren zoals fornuizen, koffiemachines, keukengerei, horeca textiel, horeca kleding en nog veel meer. Lees hieronder in de opsomming wat wij allemaal aan kunnen bieden.

  • Fornuizen
  • Keukengerei
  • Potten en pannen
  • Bordverwarmers
  • Espresso automaten
  • Hetelucht ovens
  • Magnetrons
  • Schoonmaak artikelen

Bestellen gaat eenvoudig en wij leveren snel

Wilt u vandaag nog uw warmhoudvitrine kopen via onze webwinkel? Dat kan uiteraard. Maak de keuze voor de CaterChef warmhoudvitrine of een model van Bartscheer of Saro die het beste past bij uw bedrijf en wij zorgen ervoor dat u deze vitrine binnen een aantal dagen in uw horecabedrijf in gebruik kunt nemen. Neem ook meteen een kijkje tussen de andere artikelen voor de horeca die wij aanbieden zoals keukengerei, fornuizen, koffiemachines en nog veel meer.

More


per pagina