Warmhoudkasten

Een warmhoudkast is een perfecte keukenaccessoire om borden en serviesgoed warm te houden, alvorens de gerechten worden opgediend. Door het voorverwarmen van de borden blijven de gerechten langer op de juiste temperatuur. Warmtekasten kunnen tevens worden gebruikt om de gerechten warm te houden. Een professionele horecakeuken kan niet zonder een...
Een warmhoudkast is een perfecte keukenaccessoire om borden en serviesgoed warm te houden, alvorens de gerechten worden opgediend. Door het voorverwarmen van de borden blijven de gerechten langer op de juiste temperatuur. Warmtekasten kunnen tevens worden gebruikt om de gerechten warm te houden. Een professionele horecakeuken kan niet zonder een handige warmtekast. Bij Brinzy kunt u eenvoudig en voordelig online een warmhoudkast kopen.

Door een warmtekast komen gerechten altijd warm op tafel

Om de gerechten bij de gasten op tafel te rijgen, dient altijd een afstand van de keuken naar het restaurant of het terras te worden overbrugd. Vaak moeten er vele gasten tegelijk aan verschillende tafels of grotere groepen aan één tafel worden bediend. Met een warmtekast weet u zeker dat de maaltijd warm op tafel komt. Brinzy helpt u aan functionele en gebruiksvriendelijke warmhoudkasten in verschillende maten van roestvrij staal, waar u jarenlang plezier van heeft. U heeft de keuze uit vele verschillende modellen van topmerken als Bartscher en CaterChef. Een robuuste CaterChef warmhoudkast is volledig geïsoleerd, heeft een thermostaat, hoofdschakelaar met controlelampje en uitneembare en verstelbare etageplanken. U kunt dus de ruimte naar eigen inzicht indelen. Een Bartscher warmhoudkast is ook ideaal voor het voorverwarmen en warmhouden van stapels borden. Ook deze geïsoleerde warmtekasten zijn eenvoudig te bedienen en hebben een thermostaat en uitneembare, verstelbare planken.

Het gemak en het voordeel van een warmhoudkast kopen bij Brinzy

Brinzy heeft warmtekasten voor 25 tot 30 borden, maar ook modellen die ruimte bieden aan maximaal 120 borden. U vindt in het ruime assortiment tevens roestvrij stalen hetelucht bordenwarmkasten, die uitstekend geïsoleerd zijn, zeer energiezuinig zijn en door een ingebouwde ventilator de warme lucht gelijkmatig verspreiden. Ook deze warmtekasten hebben een thermostaat die meestal in te stellen is van 30 tot 90 graden en een schakelaar met controlelampje. Een warmhoudkast is snel en gemakkelijk schoon te maken. Het bovenblad kan tevens als werkblad worden gebruikt. Er kan ook een warmtebrug op de kast worden geplaatst, die dienst doet als verwarmde uitgiftetafel voor de gerechten. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod warmhoudkasten op horeca specialist www.brinzy.nl!
More


per pagina