Gastronormbakken

Houdt uw gerechten langdurig warm met deze gastronormbakken. Bij Brinzy vindt u gastronormbakken in verschillende formaten als 1/1 GN, 1/2 GN, 2/1 GN, 2/3 GN en 2/4 GN. Ook de diepte van deze GN-bakken kunnen verschillen van 20 millimeter tot wel 200 millimeter. Serveer nooit meer een lauw of koud gerecht dankzij deze gastronormbakken, tenzij dit natuurlijk de bedoeling was.


Subcategorieën

 • Eten langdurig warm houden kan met een gastronormbak. Ideaal om het eten ruim voor serveertijd te bereiden, zonder dat het gerecht zijn smaak, textuur of versheid verliest. Bij Brinzy vindt u 1/1 gastronormbakken in verschillende dieptes. Bijvoorbeeld 20 mm, 40 mm, 65 mm, 100 mm en 150 mm. 

 • Ervaar het gemak van een gastronormbak. Met behulp van een gastronormbak houdt u uw gerechten, zelfs vlak na de bereiding, langdurig warm. Bij Brinzy B.V. kunt u terecht voor de 1/2 gastronormbakken met een diepte van 20 mm, 40 mm, 65 mm, 100 mm en 150 mm. 

 • Veel eten tegelijkertijd warm houden? Bij Brinzy vindt u 1/3 gastronormbakken in diverse dieptes. Zo kunt u een grote hoeveelheid voedsel eerder bereiden dan de serveertijd en toch een warm gerecht serveren op het gewenste moment. Bij brinzy kunt u kiezen voor verschillende dieptes, als 20 mm, 40 mm, 65 mm, 100 mm en 150 mm.

 • Serveer nooit meer een koud gerecht, tenzij dit een bewuste keuze was, dankzij een gastronormbak. Met een GN-bak kunt u gerechten en etenswaren langdurig warm houden tot de serveertijd. Zo kunt u tijdsbesparend te werk gaan door het gerecht ruim van te voren te bereiden. Bij Brinzy vindt u diverse 1/4 gastronormbakken met een diepte tot 200 millimeter. Bekijk ons assortiment hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team!

 • Iedere horecagelegenheid kan het gemak ervaren van een gastronormbak. Met een gastronormbak kunt u langdurig gerechten warm houden. Kiest u voor een 1/6 gastronormbak van Brinzy B.V., dan kunt u kiezen uit vele GN dieptes. Kies bijvoorbeeld voor één van de volgende dieptes: 20 mm, 40 mm, 65 mm, 100 mm of 150 mm.

 • Serveer nooit meer een koud gerecht, tenzij dit een bewuste keuze was, dankzij een gastronormbak. Met een GN-bak kunt u gerechten en etenswaren langdurig warm houden tot de serveertijd. Zo kunt u tijdsbesparend te werk gaan door het gerecht ruim van te voren te bereiden. Bij Brinzy.nl kunt u terecht voor 1/9 GN-bakken. U heeft de keuze uit verschillende dieptes, als 65 mm en 100 mm. 

 • Iedere horecagelegenheid kan het gemak ervaren van een gastronormbak. Met een gastronormbak kunt u langdurig gerechten warm houden. Kiest u voor een 2/1 gastronormbak van Brinzy B.V., dan kunt u kiezen uit dieverse dieptes. Kies bijvoorbeeld voor één van de volgende diepte afmetingen: 20 mm, 40 mm, 65 mm, 100 mm en 150 mm.

 • Ervaar het gemak van een gastronormbak. Met behulp van een gastronormbak houdt u uw gerechten, zelfs vlak na de bereiding, langdurig warm. Bij Brinzy B.V. kunt u terecht voor diverse 2/3 gastronormbakken met een diepte tot 200 mm. Bekijk hieronder het assortiment. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

 • Ideaal, warme gerechten serveren zonder dat u vlak daarvoor nog uren in de keuken hebt gestaan. Bereidt het gerecht eerder dan de serveertijd en bewaar deze in een GN-bak. Zo blijft het gerecht warm en vers. Bij Brinzy.nl kunt u 2/4 gastronormbakken vinden, in diverse dieptes. Bijvoorbeeld 20 mm, 40 mm, 65 mm, 100 mm of 150 mm diep.

 • Om uw eten langdurig warm te houden in een gastronormbak, heeft een deksel nodig. Bij Brinzy vindt u deksels in alle soorten en maten, voor verschillende gastronorme producten. Bijvoorbeeld CNS deksels voor GN-bakken, CNS deksels met lepeluitsparingen voor gastronormbakken en CNS deksels met siliconen afdichting voor GN-containers. Maar u vindt bij Brinzy ook GN-deksels voor braadsledes en chafing dishes.

 • Uw gastronormbak uitbreiden met verschillende accessoires? Naast de deksels, kunt u onder andere kiezen voor verschillende inlegbodems en roosters. Bij Brinzy vindt u bijvoorbeeld een inlegbodem die geschikt is voor een 1/2 GN-bak of een rooster dat geschikt is voor 2/1 GN-containers en die maar anderhalf kilogram weegt.

 • In de professionele keuken is het ontzettend belangrijk dat etenswaren goed opgeborgen en beschermd worden. Brinzy.nl biedt dan ook voedseldozen aan waarin voedselwaren luchtdicht afgesloten worden. De voedseldozen uit het Brinzy assortiment zijn geschikt voor in de vriezer en magnetron. Ook zijn de dozen vaatwasbestendig. Bekijk hieronder het assortiment.per pagina