Deksels

Om uw eten langdurig warm te houden in een gastronormbak, heeft een deksel nodig. Bij Brinzy vindt u deksels in alle soorten en maten, voor verschillende gastronorme producten. Bijvoorbeeld CNS deksels voor GN-bakken, CNS deksels met lepeluitsparingen voor gastronormbakken en CNS deksels met siliconen afdichting voor GN-containers. Maar u vindt bij Brinzy ook GN-deksels voor braadsledes en chafing dishes.


Subcategorieën

  • Om uw eten langdurig warm te houden in een gastronormbak, heeft een deksel nodig. Bij Brinzy.nl kunt u terecht voor een deksel 1/1 GN. Wij hebben 1/1 deksels met lepeluitsparing, siliconen afdichting en zonder lepeluitsparing. Bekijk hieronder het assortiment!

  • Bij Brinzy.nl kunt u terecht voor diverse deksels voor 1/2 GN- bakken. Bent u opzoek naar een GN deksel met lepeluitsparing, zonder lepeluitsparing of met een siliconen afdichting? Zoek dan niet verder. Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar!

  • Houdt uw gerechten voor het serveren warm met een gastronorm deksel. Brinzy.nl heeft diverse deksels voor 1-3 GN. Bekijk hieronder het assortiment. 

  • Houdt uw eten langdurig warm in een gastronormbak met een deksel. Brinzy heeft deksels in haar assortiment voor 1/3 GN.  Zo heeft Brinzy.nl deksels zonder lepeluitsparing, met lepeluitsparing en chroom nikkel stalen deksels. Bekijk ze hieronder.

  • Op zoek naar een gastronormdeksel met afdichting zonder lepeluitsparing of juist met? Met siliconen afdichting of juist zonder? Zoek dan niet verder! Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar! 

  • Om uw eten langdurig warm te houden in een gastronormbak, heeft een deksel nodig. Bij Brinzy.nl kunt u terecht voor een deksel 1/9 GN. Wij hebben 1/1 deksels met lepeluitsparing, siliconen afdichting en zonder lepeluitsparing. Bekijk hieronder het assortiment!

  • Bij Brinzy.nl kunt u terecht voor diverse deksels voor 2/1 GN- bakken. Bent u opzoek naar een GN deksel met lepeluitsparing, zonder lepeluitsparing of met een siliconen afdichting? Zoek dan niet verder. Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar!per pagina