Unisex

Accessoires vestimentaire. Besoin d 'informations supplementaires ? Nos conseillers sont la pour vous !


Subcategorieën

 • Een horeca schort beschermt de kleding tegen viezigheid. Bovendien biedt een degelijk schort een eerste bescherming tegen beschadigingen van buitenaf. Het is dan ook belangrijk om voor een goed schort te kiezen. We onderscheiden in de horeca verschillende schorten en sloven. Keukenschorten kunt u vinden op Brinzy.nl in diverse kleuren en afmetingen. Dit alles in een uitstekende kwaliteit.

  De beste keukenschorten in ons assortiment

  Een horeca schort is onmisbaar voor personeel. Zo hebben wij standaard schorten tegen een aantrekkelijke prijs. Een wit keukenschort, zwart of in een andere kleur: alles is mogelijk. Zo kan een keukenschort zuurbestendig zijn. Hierdoor wordt zowel kleding als de huid beschermt tegen inwerking van zuren. Ook zijn er schorten die geheel waterbestendig zijn. In de horeca is dit echt een must. Soms is het moeilijk om een keus te maken tussen een sloof of een schort. Een schort bedekt de romp en een gedeelte van- of de gehele benen. Dit is afhankelijk van de lengte van het schort. Een sloof bedekt alleen de heupen en de benen. Een sloof wordt vaak in de bediening gedragen. Ook de kok draagt vaak een sloof onder zijn jasje. Maar ook is het mogelijk om als kok een schort te dragen.

  Chaud devant en BSX

  Bij Brinzy.nl vindt u schorten in verschillende prijsklassen. Voor Chaud Devant Schorten kunt u hier ook terecht. Dit zijn schorten van hoge kwaliteit. De schorten van Chaud Devant zijn er in verschillende uitvoeringen zoals het BBQ-schort, keukenschort of sloof voor in de bediening. Het merk BSX verzekert u van een lange levensduur. Twijfelt u tussen een merk of weet u niet welk schort geschikt is voor uw bedrijf of personeel? Neem gerust contact op met Brinzy. Ontdek nu ons veelzijdige aanbod op dé horeca specialist. www.brinzy.nl

 • Op zoek naar een koksmuts, petje, bandana, hoofdband? Hier vindt u alle hoofddeksel voor uw personeel. De modellen zijn vaak te krijgen in verschillende kleuren en dessins.

 • Uw wilt graag goed voor de dag komen in uw horecagelegenheid. Dan zijn sloven voor uw bedienend personeel onmisbaar. U moet elke dag presteren. Niet alleen door het serveren van kwaliteitsproducten, maar ook door ambiance en presentatie. Dat is topsport, waarbij herkenbaarheid en een positieve klantervaring allesbepalend zijn. Een horeca sloof geeft uw bedienend personeel nét dat beetje extra professionele uitstraling waardoor de ambiance aantrekkelijker wordt en uw klanten graag terugkeren. 

  Kiezen van sloven

  Bij www.brinzy.nl vindt u sloven van kwaliteit. Welke sloven u ook kiest, ze bieden allemaal een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding. Door de toegepaste stof, meestal een mengeling van polyester en katoen, zijn de sloven eenvoudig te reinigen en prettig draagbaar. Er is een passende sloof voor elke maat te vinden! 


  Brinzy biedt u een uitgebreid scala aan sloven. Zo kunt u kiezen voor een sloof met een of meer zakken. Handig als uw bediening direct contant afrekent. Of u kiest voor een lange sloof met een klassieke uitstraling of een theedoek sloof vanwege de bistro uitstraling. Aan u de keuze!

  Wilt u een bijzondere kleur? Sommige types sloven horeca zijn te verkrijgen in 10 verschillende kleuren. Zwarte, blauwe en witte sloven zijn beschikbaar, maar als u bordeauxkleurige of zandkleurige sloven zoekt, dan kan dit ook. En wat dacht u van moderne denim sloven voor een trendy look?

  Bij brinzy.nl vindt u horeca sloven van het topmerk Chaud Devant. Brinzy biedt u ook sloven aan van BSX. BSX is een submerk van Chaud Devant. Even goed, maar net iets scherper geprijsd. Horeca sloven Chaud Devant zijn te herkennen aan hun kwaliteit en authentieke uitstraling. Het merk BSX zijn meer mainstream.

  Het belang van uw keuze voor een bepaald type sloven horeca voor de uitstraling van uw horecagelegenheid moet niet worden onderschat. Daarom heeft Brinzy specialisten die u kunnen helpen om een afgewogen keuze te maken. Neem daarom contact op met Brinzy via www.brinzy.nl! 

  Ontdekt u ons veelzijdige aanbod aan horeca sloven bij dé horeca specialist www.brinzy.nl