Vrouwen

Professionele kleding voor vrouwelijk horeca-personeel. Wie oog voor detail heeft, kijkt goed naar de uitstraling van het personeel. Zoekt u bijvoorbeeld een koksbuis, een schort, ovenwanten of kleding voor de bediening? Bij Brinzy vindt u alle textiel die u nodig heeft in uw restaurant, snackbar, café, hotel, kantine of bedrijfskeuken.


Subcategorieën

  • Een dames koksbuis is een functioneel kledingstuk voor in de keuken dat makkelijk draagbaar moet zijn en er toch goed uit moet zien. Het materiaal moet comfortabel zijn en makkelijk te wassen. De naam koksbuis komt uit het verleden en staat voor een eenvoudig werkjasje voor een kok. Uitgevoerd met korte of lange mouwen en voor de dames getailleerd. Traditioneel heeft een koksbuis een reverskraag met knopen maar het moderne jasje kan ook voorzien zijn van een rits. Zoek op internet naar "koksbuis dames" en kom er achter dat het materiaal van de moderne koksbuis is gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. Zo zijn de koksbuizen bij Brinzy.nl uitgevoerd in Cooltex, een speciaal geweven stof met polyester aan de buitenkant en katoensatijn aan de binnenkant. Dit betekend dat het comfortabel te dragen is en makkelijk te wassen. Dit maakt het een praktisch werkjasje voor het keukenpersoneel waarin de kok er ook nog eens representatief uit ziet.

    Koksbuis kopen

    Bij het kopen van een koksbuis voor dames zal er een keuze gemaakt moeten worden voor het model en de kleur. Gaat men voor lange of korte mouwen? Misschien zijn drie-kwart mouwen een goede optie. Wellicht kiest men voor een klassiek model waarbij de reverskraag op drie manieren is te dragen, helemaal dicht, met één knoop open en de kraag omgevouwen of met twee knopen open. Of men gaat voor een modern model met een rits of drukknopen. Professionele kleding voor in de keuken zoals een koksbuis koopt u het beste bij een gespecialiseerde horecagroothandel zoals Brinzy.nl. Hier vindt u een uitgebreid assortiment kokskleding waaronder dus ook verschillende koksbuizen voor dames. De collectie bevat onder andere de "koksbuis dames chaud devant" van het bekende merk Chaud Devant. Van het zelfde merk zijn er Basix koksbuizen onder de noemer "koksbuis dames BSX" Zo is er altijd geschikte kokskleding voor uw personeel te vinden. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod dames koksbuizen op horeca specialist www.brinzy.nl
  • Brinzy heeft in haar assortiment ook professionele kleding voor vrouwelijk horeca-personeel. Bij Brinzy is er altijd wel een kledingstuk die bij de uitstraling van uw horecaonderneming past.