Sloven

Uw wilt graag goed voor de dag komen in uw horecagelegenheid. Dan zijn sloven voor uw bedienend personeel onmisbaar. U moet elke dag presteren. Niet alleen door het serveren van kwaliteitsproducten, maar ook door ambiance en presentatie. Dat is topsport, waarbij herkenbaarheid en een positieve klantervaring allesbepalend zijn. Een horeca sloof g...

Uw wilt graag goed voor de dag komen in uw horecagelegenheid. Dan zijn sloven voor uw bedienend personeel onmisbaar. U moet elke dag presteren. Niet alleen door het serveren van kwaliteitsproducten, maar ook door ambiance en presentatie. Dat is topsport, waarbij herkenbaarheid en een positieve klantervaring allesbepalend zijn. Een horeca sloof geeft uw bedienend personeel nét dat beetje extra professionele uitstraling waardoor de ambiance aantrekkelijker wordt en uw klanten graag terugkeren. 

Kiezen van sloven

Bij www.brinzy.nl vindt u sloven van kwaliteit. Welke sloven u ook kiest, ze bieden allemaal een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding. Door de toegepaste stof, meestal een mengeling van polyester en katoen, zijn de sloven eenvoudig te reinigen en prettig draagbaar. Er is een passende sloof voor elke maat te vinden! 


Brinzy biedt u een uitgebreid scala aan sloven. Zo kunt u kiezen voor een sloof met een of meer zakken. Handig als uw bediening direct contant afrekent. Of u kiest voor een lange sloof met een klassieke uitstraling of een theedoek sloof vanwege de bistro uitstraling. Aan u de keuze!

Wilt u een bijzondere kleur? Sommige types sloven horeca zijn te verkrijgen in 10 verschillende kleuren. Zwarte, blauwe en witte sloven zijn beschikbaar, maar als u bordeauxkleurige of zandkleurige sloven zoekt, dan kan dit ook. En wat dacht u van moderne denim sloven voor een trendy look?

Bij brinzy.nl vindt u horeca sloven van het topmerk Chaud Devant. Brinzy biedt u ook sloven aan van BSX. BSX is een submerk van Chaud Devant. Even goed, maar net iets scherper geprijsd. Horeca sloven Chaud Devant zijn te herkennen aan hun kwaliteit en authentieke uitstraling. Het merk BSX zijn meer mainstream.

Het belang van uw keuze voor een bepaald type sloven horeca voor de uitstraling van uw horecagelegenheid moet niet worden onderschat. Daarom heeft Brinzy specialisten die u kunnen helpen om een afgewogen keuze te maken. Neem daarom contact op met Brinzy via www.brinzy.nl! 

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod aan horeca sloven bij dé horeca specialist www.brinzy.nl

More