Keuken meubilair

De inrichting van uw horecazaak begint natuurlijk met het meubilair. Bij Brinzy vindt u alles op het gebied van meubilair voor de horeca. Denk hierbij bijvoorbeeld aan statafels en werktafels. Maar ook aan een complete nieuwe inrichting van uw horecagelegenheid. Het meubilair is geschikt voor de professionele horecagelegenheden, dus ook voor uw restaurant, hotel, bedrijf, snackbar, café of kantine. 


Subcategorieën

  • Bent u op zoek naar een plek waarop u al uw kruiden op een centraal punt kunt bewaren en klaarzetten? Zoek dan niet verder. Bij Brinzy.nl vindt kruidenschappen in diverse maten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

  • Bij Brinzy vindt u het grootste assortiment schuiflades en schuifroosters. Breidt uw opbergruimten uit met ideale schuiflades. Zo creëert u extra ruimte. De schuifroosters zijn perfect om twee kooktoestellen tegen elkaar te kunnen plaatsen. 

  • Een koelwerkbank is een werktafel en koelkast in één. Met het kopen van een koelwerkbank hoeft u nooit meer heen en weer te lopen tussen koelkast en werkplek. Daarmee bespaart een koelwerkbank u kostbare tijd. Een koelwerkbank is daarom ideaal voor de professionele keuken waar alles draait om snelheid.

  • U wilt er alles aan doen om bijvoorbeeld servies en glazen even af te spoelen voordat het in de vaatwasser gaat? Of grote voorstander van met de hand afwassen? Bij Brinzy vindt u een groot assortiment spoeltafels en spoelbakken. Voor ieder wat wils, grote of kleine spoeltafels, grote of kleine spoelbakken. 

  • Niets hoeft nog op het aanrecht te slingeren als het niet nodig is. Met wandschappen kunt u gemakkelijk dingen die u even niet nodig heeft van het aanrecht halen, terwijl het tegelijkertijd toch binnen handbereik is. Bijvoorbeeld, u kunt borden tijdelijk op een wandschap plaatsen totdat u ze echt nodig heeft.

  • Etagères zijn perfect voor het tentoonstellen van bijvoorbeeld voedsel. Neem bijvoorbeeld een dubbele etagère: op de bovenste verdieping van de etagère plaatst u het voedsel dat gasten in uw buffetrestaurant mogen pakken, op de onderste etagère plaatst u extra borden, bestek of een extra voorraadje van het voedsel. Zoveel mogelijkheden dankzij een etagère.

  • Bij Brinzy vindt u een groot assortiment rekken. Van rekken voor in uw kantoor, tot wijnrekken en rekken voor in uw magazijn. Zo houdt u alles geordend en bij elkaar. Perfect voor iedere horecaondernemer.

  • In het assortiment van Brinzy vindt u verschillende geleiders, bijvoorbeeld dienbladgeleiders. Dienbladgeleiders zijn perfect voor ieder (buffet)restaurant, waarbij u uw gasten de mogelijkheid wil geven hun dienblad even neer te zetten of langs het buffet te lopen met de dienblad op de geleider. Bekijk het complete assortiment geleiders hieronder voor meer soorten geleiders.

  • Om uw keukenmeubilair naar eigen smaak in te delen in uw keuken, kunt u verschillende onderdelen gebruiken. Bij Brinzy vindt u bijvoorbeeld schapdragers en verstelrails. Maar ook producten om uw meubilair zo te stylen dat het naar uw smaak is, bijvoorbeeld wandplanken. Bekijk het complete assortiment keuken meubilair onderdelen en maak uw keuze.per pagina