Subcategorieën

  • Bij Brinzy vindt u ontzettend veel kasten die geschikt zijn voor uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor een rijskast, een saladière met een geforceerde koeling of een saladière speciaal voor pizza's met een geventileerde koeling. Ook kunt u kiezen voor een roostergrill. Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Voor ieder wat wils in deze categorie.

  • Een professionele keuken in de horeca kan niet zonder degelijke werktafels en werkkasten. Bij Brinzy.nl vindt u de beste professionele werktafels en werkkasten voor in de keuken tegen een scherpe prijs. De meeste werkkasten en werktafels bij Brinzy.nl zijn van roestvast staal. Een RVS werktafel of RVS werkkast gaat een leven lang mee.

  • Met een warmkast voorkomt u dat uw gerecht onnodig afkoelt tijdens het serveren. Dankzij een warmkast kunt u gerechten serveren op voorverwarmde borden, met als gevolg dat het gerecht langer warm blijft. Een warmkast is perfect voor het voorverwarmen en het warm houden van stapels borden. Een warmkast is leverbaar in verschillende breedtes. Bekijk, klik en bestel welk formaat het beste in uw keuken past.

  • Een professionele keuken kan niet zonder opbergruimte. Bij Brinzy.nl vindt u een breed assortiment keukenkasten voor de horeca. Hier koopt u de wandkast die u nodig heeft. U vindt hier open wandkasten, wandkasten met schuifdeuren en hoekwandkasten.

  • In elke horecaonderneming is het ontzettend belangrijk om goed en overzichtelijk te werk te gaan. Daarom is het hebben van tafelkasten in de professionele keuken erg handig om het overzicht te behouden. De tafelkasten uit onze assortiment hebben een extra sterk blad waarop u vrijuit kunt werken en schuifdeuren met verstelbare tussenbladen. per pagina