Asbakken

Veel horecaondernemers hebben last van zogenaamde zwerfpeuken op het terras of bij de ingang van hun zaak. Brinzy heeft diverse asbakken in haar assortiment die dit veel voorkomende probleem kunnen oplossen.  Zo is de wandasbak ideaal voor bij de ingang van uw horecagelegenheid, de staande asbakken of asbak met voet uiterst geschikt voor op het terras en de gewone asbakken ideaal voor op tafel!


Subcategorieën

  • Snel en effectief asbakken schoonmaken? Dat kan met de asbakken borstels. Bekijk hieronder het assortiment.

  • Veel horecaondernemers hebben last van zogenaamde zwerfpeuken op het terras of bij de ingang van hun zaak. Brinzy heeft diverse wandasbakken in het assortiment die dit veel voorkomende probleem kunnen oplossen. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen? Het Brinzy team helpt u graag verder.
  • Zogenaamde zwerfpeuken op het terras of bij de ingang van een horecaonderneming is een veel voorkomend probleem. Brinzy heeft diverse asbakken in haar assortiment die dit kan oplossen. Bekijk hieronder het assortiment asbakken op voet/staand . Ideaal voor bijvoorbeeld de ingang van uw horecaonderneming.per pagina