Servies

Brinzy.nl biedt een ruim assortiment aan bestek en servies. Zo kunt u bij Brinzy.nl terecht voor karaffen, bestek, glazen, borden, schalen, schenkkannen en nog heel veel meer! Dus, bent u op zoek naar een wijnglas, amusebestek, escargotbord, ramekin of grappaglas? Zoek dan niet verder. Bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar! Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team staat voor u klaar!


Subcategorieën

 • Bent u op zoek naar serveerbenodigdheden voor uw hotel, bar, café of restaurant? Zoek dan niet verder. Brinzy.nl heeft een breed assortiment aan serveerbenodigdheden. Een porseleinen frietzak, ramekin, schalen, escargot servies, soepkommen en ijshoornhouders… Brinzy heeft ze allemaal!

 • Het schenken van wijn klinkt simpel, maar iedere leek die weleens een gesprek over het ademen van wijn gevolgd heeft kan u vertellen dat het zo simpel nog niet is. Gelukkig wordt het serveren van wijn met behulp van een goede decanteer karaf een stuk eenvoudiger.

  Het hoe en waarom van een wijnkaraf

  Het decanteren van een wijn door het gebruik van een glazen karaf heeft twee doelstellingen:

  • Het laten ademen van de wijn om zo aroma's en smaken meer uitgesproken te maken
  • Het scheiden van wijn en haar eventuele sedimenten

  De laatste van deze tweede doelstellingen is vooral bij rode wijn van belang. Na verloop van tijd binden de pigmenten en tannines en dalen naar de bodem van de fles. Scheidt u deze sedimenten niet van de wijn voordat u deze schenkt, kan een rode wijn minder helder zijn en zelfs een korrelachtige textuur afgeven bij het drinken. Door de wijn eerst op professionele wijze te decanteren met een goede restaurant karaf scheiden deze sedimenten zich van de wijn en kan uw gast genieten van zijn glas zoals deze bedoelt is.

  De beste wijn- of whiskey karaf

  Het is niet enkel een goed glas wijn dat gebaad is bij het schenken uit een glazen karaf. Ook het schenken van een goede whiskey wordt voor uw gast een bijzondere ervaring indien deze wordt geserveerd uit een whiskey karaf. Hoewel niet direct noodzakelijk voor het verwijderen van sedimenten of het ademen van de drank, is een goede whiskey karaf vooral een stukje belevenis. Een chique detail dat ongetwijfeld door uw gasten op prijs zal worden gesteld. Bij Brinzy.nl hebben we een zeer complete collectie karaffen. Bent u op zoek naar een wijnkaraf of wilt u liever een whiskey karaf kopen? Dan is een bezoekje aan onze online shop voldoende om te vinden wat u zoekt. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod karaffen op horeca specialist www.brinzy.nl

 • Een schenkkan wordt veelvuldig in de horeca gebruikt. Denk maar eens aan een vergadering, waar regelmatig kannen of karaffen met water of sappen gereed staan voor de deelnemers. Of bij een ontbijtbuffet, gevuld met koude melk of jus d'orange. Ook zien we ze veel bij lopende buffetten of bij de lunch. Een restaurant schenkkan wordt juist weer gebruikt om wijn of water in te serveren.

  Verschillende soorten

  Een schenkkan is niet zomaar een kan. We onderscheiden hier verschillende soorten in. Zo hebben we de kleine melkkan, de grotere waterkan of de hoge smalle kan, vooral geschikt voor wijn of sappen. Deze laatste kannen bezitten geen handgreep/ beugel, iets wat bij de meeste kannen wel aanwezig is. Uiteraard is er de keus uit kannen met en zonder deksel. Verse vruchtensappen worden bij voorkeur met deksel bewaard, terwijl water ook prima zonder deksel geserveerd kan worden. Over het algemeen zijn de meeste kannen of karaffen gemaakt van glas. Maar er zijn ook kannen van rvs of porselein. Deze laatste is bij uitstek geschikt om melk in te serveren.

  Glazen schenkkan

  Een schenkkan kopen doet u uiteraard bij dé horeca specialist Brinzy. U vindt verschillende soorten schenkkannen in het assortiment. De glazen schenkkan is populair in zowel restaurant, bistro, café als iedere andere horecagelegenheid. Ze zijn er in verschillen uitvoeringen/ afmetingen. De schenkkan 1.0 liter is ideaal om in vergaderruimtes te gebruiken of om op tafel te zetten. De schenkkan 1.4 liter is iets groter en leent zich bij uitstek om sappen of water te serveren tijdens het ontbijt, de lunch of het diner. Ook op de grotere tafels misstaat deze kan niet. Extra groot is de schenkkan 2.0 liter. Vooral tijdens de zomer wordt deze veel gebruikt, waarin drank gekoeld kan worden met ijsblokjes. Mocht er toch een nóg grotere kan nodig zijn, dan heeft Brinzy zelfs nog de 3 liter karaf in het assortiment.


  Brinzy heeft een volledig assortiment aan schenkkannen, maar ook heel veel andere artikelen die uitermate geschikt zijn voor de horeca. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod in schenkkannen op horeca specialist www.brinzy.nl.

 • Brinzy.nl heeft diverse bestek in het assortiment die snel een eenvoudig te bestellen zijn. Zo kunt u bij Brinzy.nl terecht voor kreefttangen, oestergereedschap, escargotbestek, amusebestek, maar ook voor messen, vorken en lepels. Bekijk het uitgebreide assortiment hieronder. Heeft u vragen? Het Brinzy team helpt u graag verder!
 • Brinzy.nl heeft een ruim assortiment aan glazen. Bent u op zoek naar longdrinkglazen, bierglazen, champagneglazen, borrelglazen, wijnglazen, whiskyglazen of juist shotglazen? Zoek dan niet verder, want bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar! Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder!

 • Online borden bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Brinzy.nl! Brinzy heeft een breed assortiment aan borden. Echter, bij Brinzy kunt u niet alleen terecht voor borden, maar ook voor bordendeksels en bordenstapelaars! Bekijk het assortiment hieronder! Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder!per pagina