Glaswerk

Brinzy.nl heeft een ruim assortiment aan glazen. Bent u op zoek naar longdrinkglazen, bierglazen, champagneglazen, borrelglazen, wijnglazen, whiskyglazen of juist shotglazen? Zoek dan niet verder, want bij Brinzy.nl bent u in een keer klaar! Heeft u vragen over een van onze producten? Het Brinzy team helpt u graag verder!


Subcategorieën

 • In een horeca-onderneming behoren longdrinkglazen tot de meest gebruikte soort glazen. Hierin kunt u immers uw frisdranken serveren, die een groot deel van de omzet genereren voor de meeste ondernemers. Tevens zijn de longdrinkglazen zeer geschikt voor het serveren van mix-drankjes zoals bijvoorbeeld een Bacardi-cola. Wij bieden in onze overzichtelijke webshop kwalitatief hoogstaande glazen aan in alle soorten en maten. Tevens kunt u bij ons terecht voor horeca-apparatuur voor de keuken, maar ook voor de inrichting van uw onderneming.

  Het uizoeken van een goed horeca longdrinkglas

  De longdrink glazen in ons assortiment zijn geselecteerd op kwaliteit en zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. Uiteraard kunnen de glazen worden gereinigd in uw horeca-vaatwasser zonder schade of slijtage aan het glas. Een goed voorbeeld van kwaliteitsglazen in ons aanbod zijn de Roltext longdrinkglazen. Roltext is een merk met een zeer goede reputatie op het gebied van horeca-glazen. Ook vindt u bij ons de bekende Schott Zwiesel longdrinkglazen, geschikt voor de beste ijskoude drankjes!

  Het beste longdrinkglas voor uw onderneming

  Bij het bepalen van de aankoop van het beste glaswerk voor uw onderneming kan lastig zijn. Wij raden u dan ook aan om bij de aankoop te kijken naar uw omzet-aandeel wat betreft de dranken die u serveert en het gebruik van uw glaswerk op momenten van drukte. U wilt immers geen glazen tekort komen! Het is verstandig om altijd zo'n 10% meer glazen te bestellen dan u werkelijk nodig heeft, om rekening te houden met breuk. Wij hebben de beste adviseurs beschikbaar om u bij te staan in het bepalen van uw benodigdheden voor de horeca-onderneming. Op onze website kunt u live contact maken met onze adviseur voor een goed advies met als basis een lange ervaring en expertise op het gebied van horeca-benodigdheden. Zo komt u tot de aankoop van het beste longdrinkglas voor uw restaurant of cafe en gaat uw glaswerk jaren mee.   Ontdekt u nu ons veelzijdige aanbod op horeca specialist www.brinzy.nl, met een zeer breed assortiment horeca-glazen! • Brinzy heeft diverse hoogwaardige bekers in het assortiment die snel een eenvoudig te bestellen zijn. Bekijk het assortiment hieronder.

 • Wie van een biertje houdt, weet dat het bierglas mee bepaalt of een bier wel of niet lekker is. Stelregel is dan ook dat ieder bier een goed bierglas verdient.

  Speciaal

  Pils wordt veel in fluitjes geserveerd, gewoon bier meer in stapelglazen en bij concerten of wedstrijden krijg je plastic bierglazen. Dat is logisch want zo worden verwondingen voorkomen. Maar laten we over een ding open en eerlijk zijn, bier smaakt pas echt goed als het in een mooi glas geschonken wordt, waar een mooie kraag -twee vingers- dat glas vult. In Nederland, België en Duitsland worden naar schatting zo'n 10.000 verschillende bieren gebrouwen, waaronder heel wat speciale bieren. Denk aan een Bokbier, een Kriek of een Trappist. Deze prachtige producten kun je niet aanbieden in een stapelglas. Daarvoor zijn er speciaalbier glazen te koop. Je gaat dus niet zo maar een bierglas kopen. Er zijn gelukkig heel wat soorten bierglazen, zoals een tulp of een buikje, een mooie kruik of eventueel zelfs een laars.

  Bierglazen kopen

  Bier is geen gewone drank. Het is een prachtig product waarin heel wat aan vitaminen te vinden zijn. Bier is, mits in mate genuttigd, gezond en zorgt voor plezier. Dat doe je dus echt te niet wanneer de keuze op het verkeerde glas valt of wanneer een glas niet goed afgewassen is. Een bier waarvan de kraag meteen ineen stort, is voor niemand een plezier. Kijk daarom bij het kopen van bierglazen goed waar ze voor bedoeld zijn. Zo kun je jezelf en de gasten optimaal verwennen. Er is nog een tweede zaak die belangrijk is bij het bierglazen kopen en dat is dat het goede afwasmiddel wordt aangeschaft. Afwasmiddel dat het schuim niet meteen neer slaat, maar dat de bierkraag mooi laat staan. Bierglazen die goed schoongemaakt zijn, zijn te herkennen aan het schuim dat in het glas blijft hangen nadat het leeg gedronken is. Dit draagt veel bij aan de smaak.

  Koop dus nooit zo maar een bierglas, maar kies de juiste glazen uit het grote aanbod dat brinzy.nl biedt, zodat iedereen met veel plezier van het heerlijke gerstenat kan genieten.

 • Champagne hoort men, volgens de legende, te drinken uit glazen die in een halve ronde bol gevormd zijn. Het verhaal zegt namelijk dat dit deze glazen gevormd zijn naar de borsten van de maîtresse van de Franse keizer Louis XV, Madame de Pompadour.

  Champagneglazen

  Champagne is een hele bijzondere drank die bij speciale gelegenheden gedronken wordt. Iedereen wil zo nu en dan wel eens een fles champagne laten knallen en de schuimende wijn snel in slanke, hoge champagneglazen schenken. Je kunt champagne op verschillende wijzen drinken.

  • Om iets te vieren. Dan laat je de fles knallen en passen zelfs plastic champagneglazen. Overigens zijn deze tijdens een feestje extra veilig.
  • Om samen met jouw lief iets te vieren. Op zo'n moment moet niet alleen de champagne goed zijn, maar horen er ook mooie champagne glazen bij.
  • Tijdens Oud en Nieuw. Dat is niet het moment om de mooie kristallen champagneglazen uit de kast te halen. 

  Feestelijk

  Champagne heeft iets bijzonders, iets feestelijks. Er hoort een gebeurtenis bij die niet al te vaak voorkomt. Daarnaast is champagne een drank die extra cachet geeft aan dat bijzondere moment. Wanneer je om de hand van jouw lief vraagt, gebruik je geen goedkope glazen, maar die mooie bolle glazen die aan de prachtige vormen van een vrouw doen denken. Daar staat tegenover dat je plastic

  glazen neemt wanneer een team kampioen geworden is. Omdat deze mousserende wijn voor zoveel momenten gebruikt kan worden, is het handig om vooraf te bepalen welk champagneglas gebruikt zal worden. Dat voorkomt dat je achteraf moet constateren dat een paar glazen gesneuveld zijn of dat die plastic bekertjes echt niet bij dat speciale moment pasten. Het helpt ook om het feestelijke te benadrukken. Glazen zijn dus net zo belangrijk als de champagne zelf. Want je wilt graag de nadruk leggen op iets bijzonders. Dan moet ook alles passen.

  Wie graag champagne drinkt of vaker gebruikt voor speciale gelegenheden, is goed beraden meer dan een soort champagneglas in huis te nemen. Want voor ieder feestje kun je wel dezelfde champagne gebruiken, maar niet zo maar dezelfde champagneglazen.

 • De weg naar volwassenheid kent vele mijlpalen: Je eerste eigen woning, de eerste keer dat je je ouders mee uit eten neemt en de eerste keer dat je een cocktail drinkt. Als horeca professional wilt u er op dat moment zijn en dan het liefst met mooie, passende cocktail glazen.

  Het juiste cocktailglas voor de gelegenheid

  Cocktailglazen zijn er in vele vormen en maten, elk geschikt voor een bepaald soort cocktail of een specifieke gelegenheid. Een martini, bijvoorbeeld, schenkt u in een speciaal martini glas of in een cocktailcoupe. Met een inhoud rond de 250 ml vult u een dergelijk glas tot net onder de rand met de cocktail. Voor pure sterke dranken met eventueel een ijsblokje gebruikt u een stevig, stabiel glas zonder poot. Deze stoere cocktailglazen maken van een pure whiskey zonder ijs een adembenemende belevenis. Hoewel plastic cocktailglazen, zoals geproduceerd door Brinzy.nl leverancier Roltex, in veel gevallen bijzonder praktisch zijn, vragen veel gelegenheden om iets meer stijl. Voor die gevallen hebben wij een brede selectie Schott Zwiesel cocktailglazen. Schott Zwiesel cocktail glazen onderscheiden zich door uitgesproken, tijdloze designs en de best mogelijke materialen. Elk cocktail glas van dit iconische merk is geproduceerd met het gebruik van hun tritan crystal glass. Een gepatenteerde combinatie van kristal en een glazen finish die zorgen voor kras- en breukbestendige glaswaren die een wasbeurt in een industriële vaatwasser zonder problemen doorstaan. Of u nu kiest voor het gemak van Roltext plastic cocktailglazen of juist voor de tijdloze stijl van Schott Zwiesel, bij Brinzy.nl zijn we u graag van dienst. We hebben een uitgebreide selectie cocktailglazen voor elke drank en elke gelegenheid. Als horeca specialisten helpen we u dan ook graag met de keuze van het juiste cocktail glas voor u. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod glaswerk op horeca specialist www.brinzy.nl

 • Whiskey is meer dan een drank. Het is een belevenis. Whiskey wordt op drie verschillende manieren gedronken. Om te beginnen zijn er mensen die whiskey gebruiken om te mixen. De tweede groep drinkt met vrienden zo nu en dan een whisky. De derde groep zijn zij die kiezen voor een single malt. Voor iedere groep geldt dat het het lekkerst is wanneer je whiskey glazen gebruikt. Je drinkt ook geen wijn uit bierglazen. Iedere drank heeft zijn eigen karakter. Whiskey komt het best tot zijn recht in echte whiskyglazen. Hij moet kunnen ademen, zijn aroma af kunnen geven. Whiskey is met wijn te vergelijken. Na een lang rijpingsproces in eiken vaten, biedt deze drank een eigen karakter, een eigen aroma en een vaak hele specifieke smaak. Het glas draagt er aan bij om dit alles ook daadwerkelijk te kunnen ontdekken.

  Het whiskey glas

  Er is veel keuze wat betreft whiskyglazen. Het bekendste is het ronde, hoge glas. Je ziet dan ook dat veel mensen dit whiskey glas kopen. Je kunt er voor kiezen, zeker wanneer je van een heerlijke single malt houdt om het meer iets feestelijks te laten zijn. Voor die gelegenheden heb je bijvoorbeeld de kristallen whiskeyglazen. Je hebt daarnaast hele speciale glazen, die bedoeld zijn om het karakter en het bijzondere van de whiskey meer nadruk te verlenen. Zo zijn er slanke glazen met een dekseltje te koop. Speciaal bedoeld voor dure single malts. Door hun vormgeving blijft het aroma langer hangen en wordt het genot groter. Dit zijn meer glazen die bedoeld zijn voor een bijzondere gelegenheid.

  Genieten

  Wil je echt van een whiskey genieten, dan gelden eigenlijk drie simpele regels.

  1. Zorg dat de whiskey in een glas wordt geschonken dat voor deze drank geschikt is. Laat de whiskey tot zijn recht komen.
  2. Kijk bij het whiskey - en bij het whiskey glazen kopen niet eerst naar de prijs. Koop liever een wat duurdere whisky en geniet langer van, zo nu en dan, een glas.
  3. Overweg of een whiskey glazen set niet de beste keus is, want dan kunnen jouw partner en vrienden meegenieten.
 • Of u nu een uitgebreide wijnkaart hebt, enkel een huiswijn schenkt of thuis graag een fles ontkurkt, glazen zult u in huis moeten hebben. Brinzy.nl heeft een breed assortiment aan wijnglazen, waaronder rode wijnglazen en kristallen wijnglazen.Wellicht is het niet zo eenvoudig om de juiste glazen voor uw zaak uit te zoeken. Wij helpen u graag een handje.

  Soort wijnglas

  Wat voor soort glas u nodig heeft, hangt af van wat u wilt schenken. Indien u een zeer uitgebreide wijnkaart heeft, is het van belang dat u mooie wijnglazen hebt om deze mooie wijnen in te schenken. Ook vragen een dure, rode wijnen om grote wijnglazen.

  In ons assortiment hebben wij een heel aantal glazen opgenomen, bijpassend bij een specifieke wijn. Zo hebben wij glazen voor Bordeaux wijnen waarin u, vanzelfsprekend, specifiek een Bordeaux schenkt, zodat de geur en het aroma tot leven kunnen komen en uw gasten optimaal kunnen genieten. Ook hebben we bijvoorbeeld Riesling, Bourgogne en Chardonnay glazen. Brinzy heeft een volledig assortiment.

  Schot Zwiesel wijnglazen

  De leverancier voor uw wijnglas bij uitstek is Schott Zwiesel. De glazen die wij in ons assortiment hebben, zijn hoofdzakelijk afkomstig van deze kwaliteits leverancier. De glazen van deze leverancier voldoen aan de allerhoogste eisen voor dagelijks en veelvuldig gebruik. De gebruikers en afnemers zijn hotelketens, toprestaurants en cateraars.De verschillende series glazen van Schott Zwiesel hebben elk hun eigen bijzondere, hoogwaardige ontwerp, dat ervoor zorgt dat de wijn, sap of cocktail sensationeel tot ontwikkeling kan komen in het glas.


  De glazen zijn gemaakt van gepatenteerd Tritan kristal. Deze glazen hebben een extreme breukvastheid, krasbestendigheid en blijven ook na 1000 spoelgangen in de vaatwasser briljant.

  Ontdekt u ons veelzijdige aanbod op het gebied van wijnglazen op horeca specialist Brinzy.nl.

 • Bent uw op zoek naar mooie likeurglazen voor achter de bar, in de minibar, voor in de kast of voor op de bartafel? Zoek dan niet verder, we hebben precies wat je zoekt hier bij Brinzy’s. Je kunt hier gerust likeurglazen kopen. Denk hierbij aan van die elegante likeur 43 glazen of van die mooie Tia Maria likeurglazen. Een likeurtje is perfect voor na het eten, bij de koffie of gewoon tussendoor voor op die mooie rustige dagen. En gezien de meeste likeuren een hoog percentage alcohol hebben drink je altijd uit kleine likeurglaasjes voor de perfecte dosering. Deze kun dan ook vinden in alle soorten maten en ontwerpen. Een likeurglas is geweldig en praktisch om je klanten, vrienden of familie mee te serveren. De mooi ontworpen likeurglaasjes helpen de verschillende smaken en de kenmerkende karakter eigenschappen van de likeur perfect naar voren te brengen. 

  Alles wat je nodig hebt om uw bar compleet te maken

  Een likeurglas is perfect ontworpen om precies de juiste inhoud sterke drank te houden. Zodat de drinker de drank echt tot het volste kan ervaren. Het laat de complexe aroma’ s van diverse sterke dranken optimaal tot hun recht laten komen. Denk hierbij aan likeur 43 glazen die de zoete likeur tot leven brengt in je mond. Je kunt gemakkelijk en simpel likeurglazen kiezen uit het uitgebreide assortiment bij Brinzy. Doordat de glazen zijn ontwikkeld voor likeur en professioneel gebruik doet u hier de werkplek of thuis een voordeel mee. Waar anders kunt uw gerust en een goed veelzijdig aanbod vinden dan bij een horeca specialist? Er is meer dan genoeg aanbod te vinden op de website. Dus waar wacht je nog op, die perfecte likeurglazen die je zoekt heb je al gevonden hierbij brinzy.nl.

 • Bij Brinzy.nl kunt u ook terecht voor grappaglazen met een mooie en verfijnde vormgeving. Bekijk het assortiment hieronder en bestel ze snel en eenvoudig.
 • Wanneer u als gastheer van uw horecabedrijf uw gasten goed wilt verwelkomen dan horen daar op zijn minst een paar mooie glazen bij om de drankjes te serveren. Een mooi wijnglas of een mooi sherryglas geeft al meteen een hele andere sfeer. Brinzy heeft een collectie sherryglazen op de site staan die deze sfeer ten volle kunnen uitstralen. U kunt de glazen eenvoudig bestellen in onze webwinkel en binnen enkele dagen heeft u de mooiste sherryglazen op tafel staan.

  Verschillende modellen sherryglazen

  Bij een sherryglas kopen is het belangrijk dat u weet welke uitstraling u precies wilt hebben met uw glazen. U kunt natuurlijk goedkope sherryglazen kiezen maar u wilt uiteraard ook niets afdoen aan de sfeer die het drinken van sherry nu eenmaal met zich meebrengt wanneer de drank gedronken wordt als aperitief voor een diner. Een mooi sherryfluitje kan dan net dat beetje extra geven.

  Vrijwel alles leverbaar voor de gedekte tafel

  Brinzy levert niet alleen maar glazen voor sherry. Wij kunnen ook de glazen leveren voor bier, wijn, water en nog vele andere speciale dranken die hun eigen specifieke glas behoeven. En dat niet alleen, wij kunnen ook vrijwel alles leveren om de tafel geheel te dekken. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn.

  • Bierglazen
  • Wijnglazen
  • Likeurglazen
  • Waterglazen
  • Servies
  • Tafel textiel
  • Bestek

  Bestel vandaag nog uw sherry glazen

  Heeft u inmiddels uw keuze kunnen maken in onze webwinkel? Aarzel dan niet en bestel ze vandaag nog. Bij ons kunt u zowel luxe als goedkope sherryglazen bestellen die in beide gevallen een goede sfeer zullen uitstralen bij het heffen van een glas sherry als aperitief voor het diner. Kijk ook eens rond in onze andere artikelen van onze webwinkel zoals de bier- en wijnglazen en het bestek en servies wat wij kunnen leveren. Het maakt de gedekte tafel van uw horecabedrijf er nog meer compleet van.

 • Bent u op zoek naar mooie shotglazen voor in uw horeca onderneming? Neem dan nu een kijkje bij Brinzy, de horeca specialist van Nederland. U kunt hier een uitgebreid aanbod vinden voor één shotglas tot complete sets. Zoekt u een shotglaasjes die niet stuk kunnen? Ontdek dan de Prestige PC3 die van polycarbonaat zijn gemaakt. Ze zijn ideaal voor wanneer u shots wilt kunnen aanbieden waar geen glas mag worden gebruikt. Voor goedkope shotglaasjes van een goede kwaliteit kunt u ook voor Schott Zwiesel gaan. De glazen van de Banquet serie hebben een mooie ronde vorm, zijn gemakkelijk in gebruik en stevig, waardoor ze lang meegaan. De glazen van de Paris uitgave van hetzelfde merk kenmerken zich juist door hun geometrische lijnen en ze voldoen aan de hoogste eisen voor dagelijks gebruik. Verwen uw gasten met deze prachtige eigentijdse shotglazen. Voor een bijzonder stijlvolle uitstraling is de Pure serie van Shott Zwiesel een goede keuze. Dankzij het gebruik van het gepatenteerde Tritan Kristalglas, blijven de shotglaasjes er schitterend uitzien. U kunt ze nog zo vaak gebruiken als u wilt, het uiterlijk blijft zijn schoonheid behouden.

  Waarom zou ik shotglaasjes kopen bij Brinzy?

  Brinzy is niet voor niets de horeca specialist van Nederland. Met meer dan 40.000 producten op voorraad kunnen we snel leveren en hebben we altijd wel een geschikt aanbod voor u. U heeft al binnen één tot vijf dagen uw bestelling binnen. Of u nu veel goedkope shotglaasjes of maar één shotglas wilt, wij staan voor u klaar om het te leveren. We geven u hier altijd de laagste prijsgarantie bij. Heeft u elders de shotglazen goedkoper gezien? Dan bieden wij hetzelfde bedrag aan plus vijf procent korting. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs. En bent u toch niet helemaal tevreden? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Ontdek ons veelzijdige aanbod op www.brinzy.nl, de horeca specialist. Zowel goedkoop als duurzaam. Ga dan naar onze website en profiteer van onze prachtige shotglaasjes tegen de scherpste prijzen.

 • Wanneer u als restauranthouder de dranken serveert voor uw gasten dan wilt u wellicht laten zien dat zelfs een glaasje water de nodige aandacht heeft voor u. Bij Brinzy kunt u in de webwinkel naar hartelust kiezen uit de verschillende modellen glazen om water te schenken. Waterglazen hoeven helemaal niet onder te doen voor andere glazen zoals wijnglazen en wij hebben dan ook mooie waterglazen in voorraad die u bij ons in de webwinkel kunt bestellen. Wanneer u een waterglas kopen gaat bij ons dan bent u er tevens zeker van dat u goede kwaliteit krijgt met glas dat goed schoon te maken is.

  Welke glazen kunnen wij allemaal leveren

  Lees hieronder welke glazen wij allemaal kunnen leveren. Waterglazen kopen bij ons betekent dat u goede kwaliteit krijgt voor een goede prijs. Waterglazen horen nl niet onder te doen voor een ander glas. Een waterglas kopen bij ons gaat erg eenvoudig. U kunt uw bestelling snel plaatsen in de webwinkel.

  • Gekleurde waterglazen
  • Wittewijnglazen
  • Wittewijnglazen
  • Rodewijnglazen
  • Champagneglazen
  • Bierglazen
  • Bordeaux wijnglazen
  • Bourgogne wijnglazen
  • Decanteersets
  • Whisky glazen

  Ook voor andere benodigdheden

  U kunt bij ons voor vrijwel alles terecht zoals koffiemachines, tafelgarnituur, keukengerei en nog meer. Lees hieronder in de lijst wat wij allemaal aan kunnen bieden

  • Keukengerei
  • Kooktoestellen
  • Bord verwarmers
  • Espresso machines
  • Horeca kleding
  • Servies

  Bestellen gaat eenvoudig en snel bij ons

  Aarzel niet en kijk eens op uw gemak op onze webwinkel om een keuze te maken uit het assortiment glazen dat wij in de aanbieding hebben. Wij kunnen vrijwel elk waterglas leveren zoals mooie waterglazen die niet zullen misstaat op een prachtig gedekte tafel in uw restaurant. Kijk ook naar de andere artikelen die wij kunnen leveren voor de horeca zoals de andere glazen voor wijn, bier en de sterke dranken.per pagina