Serveren

Bent u op zoek naar serveerbenodigdheden voor uw hotel, bar, café of restaurant? Zoek dan niet verder. Brinzy.nl heeft een breed assortiment aan serveerbenodigdheden. Een porseleinen frietzak, ramekin, schalen, escargot servies, soepkommen en ijshoornhouders… Brinzy heeft ze allemaal!


Subcategorieën

  • Serveer frietjes in een porseleinen frietzak! Een porseleinen frietzak met roestvrij stalen standaard, of juist porseleinen standaard… Voor elk wat wils. Bekijk het assortiment hieronder.
  • Serveer op een snelle en smaakvolle manier sauzen, groenten of een nagerecht in een Ramekin. Brinzy.nl heeft ramekin in diverse groottes in het assortiment. Bekijk ze hieronder.

  • Bent u op zoek naar een schaal voor uw hotel, hostel, bar, café of restaurant? Zoek dan niet verder! Bij Brinzy.nl kunt u snel en eenvoudig schalen bestellen. Van groenteschalen tot aan gratineerschalen. Brinzy.nl heeft ze allemaal. Bekijk hieronder het assortiment.

  • Brinzy.nl biedt een ruim assortiment aan kommen. Zo kunt u bij Brinzy.nl terecht voor kommen in diverse vormen en maten. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.per pagina