Afzetpalen

Afzetpaaltjes zijn praktisch en kunnen in belangrijke mate bijdragen aan een chique uitstraling van uw restaurant, eetcafé of hotel. U kunt afzetpalen met koord buiten gebruiken om de entree van uw horecazaak te markeren. Of binnen bepaalde ruimtes als de ontbijtzaal afbakenen met herkenbare afzetpalen. Het is geschikt voor vele situaties. U kun...

Afzetpaaltjes zijn praktisch en kunnen in belangrijke mate bijdragen aan een chique uitstraling van uw restaurant, eetcafé of hotel. U kunt afzetpalen met koord buiten gebruiken om de entree van uw horecazaak te markeren. Of binnen bepaalde ruimtes als de ontbijtzaal afbakenen met herkenbare afzetpalen. Het is geschikt voor vele situaties. U kunt bij Brinzy veilig en voordelig afzetpaaltjes kopen die de aandacht trekken van uw gasten en ze bovendien de goede richting wijzen.

Een chique afzetpaal geeft extra cachet aan uw interieur of exterieur

Brinzy heeft een gevarieerd aanbod aan afzet paaltjes voor divers gebruik. Ze zijn voldoende stevig, maar qua gewicht licht genoeg om ze snel en gemakkelijk dagelijks te plaatsen en weer weg te halen. De afzetpalen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen als roestvrij staal en chroom. Verzwaarde voeten zorgen voor extra stabiliteit. U kunt afzetpalen kopen bij Brinzy.nl met bevestigingspunten voor koorden en trekbanden.

Brinzy heeft prachtige paaltjes van topmerken als Securit en Saro om uw terras af te bakenen, een looproute te duiden of uw dinergasten duidelijk de weg te wijzen. U vindt Securit afzetkoorden van scheepstouw met een chromen sluiting in meerdere kleuren. Van rood tot blauw, van brons tot goud. Een stabiele Saro afzetpaal met uittrekbaar band in meerdere kleuren en lengtes leent zich bij uitstek voor het afzetten van verschillende ruimtes. Het uittrekband rolt automatisch op, de bandhouder is gemakkelijk te vervangen.

Wandsysteemen met band en adzetpaaltjes kopen bij Brinzy

De klassieke chromen afzetpalen met edelstalen kogelkop en koord zijn veelgebruikte presentatiematerialen in de horeca. Er zijn tevens gebruiksvriendelijke wandsystemen met uittrekbare band beschikbaar die u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen, om vervolgens een ruimte af te zetten. Dit wandsysteem is ideaal voor evenementen en drukke bijeenkomsten. Niemand kan ongezien tussen de wand en de paaltjes door. De band rolt bij afkoppelen automatisch weer naar binnen.

De afzetting is te personaliseren door een posterframe met een chique lijst van geborsteld staal op één van de afzet palen te plaatsen. U kunt daarmee een welkomstbericht of andere boodschap aan uw gasten of klanten tonen.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod afzetpaaltjes op horeca specialist www.brinzy.nl!More

Subcategorieën

  • Bij een populaire nachtclub gebruikt u afzetpalen met afzetkoord bij de ingang van uw club. In een hotel gebruikt u afzetpalen om bijvoorbeeld de eetzaal af te sluiten tussen ontbijt en lunch. In een café-restaurant gebruikt u afzetpalen om de ruimte te markeren voor een privéfeest. Op alle mogelijke manieren kunt u in de horeca afzetpalen gebruiken. Bij Brinzy.nl kunt verschillende soorten afzetpalen kopen. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten altijd voor u klaar.

  • Bij een populaire nachtclub gebruikt u afzetpalen met afzetkoord bij de ingang van uw club. In een hotel gebruikt u afzetpalen om bijvoorbeeld de eetzaal af te sluiten tussen ontbijt en lunch. In een café-restaurant gebruikt u afzetpalen om de ruimte te markeren voor een privéfeest. Op alle mogelijke manieren kunt u in de horeca afzetpalen gebruiken. Bij Brinzy.nl kunt verschillende soorten afzetpalen kopen. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten altijd voor u klaar.per pagina