Stoepborden

Met stoepborden trekt u onmiddellijk de aandacht van het langslopende publiek. Zet er uw mooiste aanbieding op om de passanten te verleiden maar binnen te komen. Werkt het niet en is er na een paar uur nog niemand op af gekomen? Dan veegt u de aanbieding simpel weg, en zet er een nieuwe voor in de plaats - net zolang tot het wél werkt. Waarom ee...
Met stoepborden trekt u onmiddellijk de aandacht van het langslopende publiek. Zet er uw mooiste aanbieding op om de passanten te verleiden maar binnen te komen. Werkt het niet en is er na een paar uur nog niemand op af gekomen? Dan veegt u de aanbieding simpel weg, en zet er een nieuwe voor in de plaats - net zolang tot het wél werkt. Waarom een stoepbord kopen? Kijk hieronder welke aanbiedingen uw concurrenten op hun stoepbord horeca zetten. 

Bijvoorbeeld:

 • het menu van de dag
 • Happy Hour van 5 tot 6
 • Elke vrijdag dames gratis
 • Koud hè? Binnen hebben we erwtensoep met worst!
 • 3 cocktails voor de prijs van 2
 • Koffie met appelgebak voor maar 3,50 €


Schrijft u nooit meer dan twee aanbiedingen op uw display. Het enige dat u hiermee bereikt is dat een aanbieding geen aanbieding meer lijkt, omdat u de waarde van uw hele assortiment devalueert. Natuurlijk geldt voor al het bovenstaande: snel handelen, en alleen aanbieden waar op dát moment behoefte aan is. En als iets niet werkt: meteen aanpassen. En dat is nu juist de charme en het gebruiksgemak van stoepborden

Stoepborden kopen voor úw zaal

Vergist u zich niet in de uitstraling van stoepborden. Deze zijn echt niet alleen voor ijssalons of eetcafé's geschikt. Bij ons kunt u ook prima stoepborden kopen voor een trendy zaak.
In ons assortiment hebben we onder andere: het klassieke stoepbord krijt, een poster formaat, een A0 of A1 stoepbord. De modellen zijn met diverse omlijstingen te koop. Zo hebben we een houten stoepbord met een zwarte lijst die voor de meest trendy zaken niet misstaat. 

Een stoepbord kopen is een verstandige investering om uw omzet te doen groeien. Het is een voordelige manier om steeds verschillende reclame uitingen te lanceren. Zo leert u snel en doeltreffend hoe u elke passant verleiden kan om uw zaak binnen te komen! 

More

Subcategorieën

 • Op zoek naar stoepborden van onder de 1 meter waarop u wisselende boodschappen kunt presenteren? Zoek dan niet verder! Brinzy heeft diverse stoepborden in haar assortiment waarmee u uw gasten naar binnen kunt lokken!

 • Lok uw gasten naar binnen met de blanke stoepborden van Brinzy! Bekijk hieronder ons assortiment  stoepborden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

 • Lok uw gasten naar binnen met de woody stoepborden van Brinzy! Bekijk hieronder ons assortiment woody stoepborden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

 • Lok uw gasten naar binnen met de donkerbruine stoepborden van Brinzy! Bekijk hieronder ons assortiment donkerbruine stoepborden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

 • Lok uw gasten naar binnen met de mahogani stoepborden van Brinzy! Bekijk hieronder ons assortiment mahogani stoepborden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

 • Lok uw gasten naar binnen met de zwarte stoepborden van Brinzy! Bekijk hieronder ons assortiment zwarte stoepborden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

 • Moeite met het verwijderen van krijt op krijtborden, glas, plastic, metaal of gelakt houd? Brinzy heeft cleaners binnen haar assortiment waarmee u heel gemakkelijk krijt van diverse oppervlaktes verwijderd. Bekijk hieronder ons assortiment.per pagina