Verlichte menukasten

Een verlichte menukast buiten is een eyecatcher die gasten aantrekt.
Met een verlichte menukast kunt u als horecaondernemer op stijlvolle en heldere wijze uw menu presenteren. Een menukast horeca op een bijpassende menu standaard geeft extra cachet aan uw restaurant, hotel of eetcafé. U verleidt hiermee voorbijgangers om uw zaak te betreden en va...

Een verlichte menukast buiten is een eyecatcher die gasten aantrekt.
Met een verlichte menukast kunt u als horecaondernemer op stijlvolle en heldere wijze uw menu presenteren. Een menukast horeca op een bijpassende menu standaard geeft extra cachet aan uw restaurant, hotel of eetcafé. U verleidt hiermee voorbijgangers om uw zaak te betreden en van uw heerlijke gerechten te proeven. Brinzy helpt u aan gunstig geprijsde verlichte menuborden met een stak design, die uw potentiële gasten uitnodigen om bij uw horecazaak naar binnen te gaan.

Menukasten van verschillende omvang met mooie led-verlichting

>Een overzichtelijke en goed leesbare menukaart in een smaakvolle menukast met verlichting is het eerste waar uw gasten mee worden geconfronteerd als ze langs uw zaak lopen. Een verlichte menukast buiten zet uw gerechten letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers. De led-verlichting zorgt ervoor dat uw menukaart ook ’s avonds goed te lezen is. De roestvrij stalen constructie geeft een glanzende aanblik en zorgt voor een lange levensduur van deze menuborden.

Brinzy heeft complete sets aan menuborden horeca. U vindt in het aanbod diverse verlichte menuborden van het merk Securit, die gemaakt zijn van gecoat staal en ruimte bieden aan 2 tot 6 A4’tjes. Een grote, verlichte menu kast horeca geeft een chique en spectaculaire uitstraling. De menuborden met witte led-verlichting en veiligheidsglas aan de voorzijde kunnen worden geleverd met paal en voet, maar u kunt ze ook aan de muur bevestigen. Ze zijn weerbestendig en kunnen dus zonder problemen een regenbui hebben. Sommige displays worden geleverd inclusief een afstandsbediening.

Menuborden horeca en een menubord standaard haalt u bij Brinzy

Brinzy heeft tevens een voet voor een informatiedisplay en een paal met voet van 95 cm of 1,35 meter lengte om uw boodschap duidelijk voor het voetlicht te brengen. Deze paal weegt ongeveer 15 kg en is daarmee eenvoudig buiten te plaatsen en weer op te ruimen. Als u geen stroomkabels door uw restaurant of op uw terras wilt hebben, kunt u kiezen voor batterijen voor uw menuborden horeca. U kunt uw menukast dan op elke gewenste plek neerzetten.

Ontdekt u ons veelzijdige aanbod verlichte menukast buiten op horeca specialist www.brinzy.nl!

More

Subcategorieën

  • Bij Brinzy.nl kunt accessoires en onderdelen kopen voor de verlichte menukasten. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten altijd voor u klaar.per pagina