Poster displays

Met een posterdisplay kunt u een kortingsactie, een evenement of iets anders promoten. Bij Brinzy kunt verschillende soorten posterdisplays voor de horeca kopen, zoals posterdisplays voor op het raam en voor op tafel. Er is zelfs een posterdisplay die u als stoepbord buiten kunt neerzetten. Bij Brinzy.nl vindt u de posterdisplay die u zoekt. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten altijd voor u klaar.


Subcategorieën

  • Heeft u iets te melden aan uw gasten, zoals extra lange openingstijden of speciale seizoensarrangementen? Dan is een raam poster display een handige middel om uw boodschappen op te communiceren! Brinzy.nl heeft verschillende raam poster displays in het assortiment, in diverse kleuren en maten. Bekijk ze hieronder.
  • Een tafel poster display kan erg handig voor de presentatie van tijdelijke menukaarten of seizoensgebonden gerechten en aanbiedingen. Bekijk hieronder het assortiment tafel poster displays.
  • Bij Brinzy.nl kun u nu ook terecht voor LED borden, waarmee u de aandacht van (nieuwe) klanten kunt trekken. Het assortiment bestaat uit een “PIZZA”, “OPEN”en “BAR” LED bord. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen? Het Brinzy team helpt u graag verder!


per pagina