Krijtborden

U kunt krijtborden gebruiken om bijvoorbeeld een speciale aanbieding of dagschotel in uw horecabedrijf onder de aandacht te brengen. Dit kan door middel van krijtbordjes op tafel met een korte boodschap, door middel van wandkrijtborden waarop u zelfs een compleet menu kwijt kunt of met opvallende stoepborden die aan één zijde of beide zijden bes...

U kunt krijtborden gebruiken om bijvoorbeeld een speciale aanbieding of dagschotel in uw horecabedrijf onder de aandacht te brengen. Dit kan door middel van krijtbordjes op tafel met een korte boodschap, door middel van wandkrijtborden waarop u zelfs een compleet menu kwijt kunt of met opvallende stoepborden die aan één zijde of beide zijden beschrijfbaar zijn. 

Gaat u binnenkort een krijtbord kopen? Dan bent u bij Brinzy.nl aan het juiste adres. In ons ruime en gevarieerde assortiment vindt u (tafel)krijtbordjes, houten wandborden en stoepborden in vele verschillende uitvoeringen en maten. 

Ook voor alle hulpmaterialen voor krijtborden zoals schildersezels, sjablonen voor het maken van prachtige teksten/afbeeldingen en grote en kleine krijtstiften in allerlei kleuren, kunt u bij ons terecht. Laat uw creativiteit spreken en speel met kleuren. Dat wordt extra makkelijk met dikke en dunne krijtstiften in primaire kleuren, felle neonkleuren of stijlvolle aardetinten. Met de speciale krijtbordenreiniger verwijdert u eenvoudig de geschreven tekst zodat u het krijtbord direct opnieuw kunt gebruiken.

Krijtborden horeca: functioneel en decoratie


In de horeca zijn krijtborden niet alleen functioneel; ze zijn ook uitermate geschikt om op een speelse manier uw interieur op te fleuren. U kunt onder andere kiezen uit een enorm assortiment grote en kleine silhouetborden en prachtige houten wandborden in bijvoorbeeld blank hout, Mahogany of Teak. 

De speciale LED-krijtborden, met wel vijftien verschillende kleuren LED-verlichting, geven letterlijk een bijzondere uitstraling aan uw presentatie. Deze borden worden geleverd inclusief een witte, dunne krijtstift. Uiteraard is dit artikel niet alleen geschikt voor de horeca maar ook voor de detailhandel zoals bijvoorbeeld een bloemist, cadeauwinkel, of bakkerij.

Een krijtbord voor aan de muur is geschikt voor elk horeca interieur - café, lunchroom, koffiebar, eetcafé of restaurant - en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Daarnaast kan een krijtbord muur ook  worden gebruikt in de keuken voor het noteren van onder andere bestellingen, personeelsbezetting en mededelingen.

Dus: gaat u een krijtbord kopen bezoek dan vandaag nog de online groothandel met werkelijk alles voor de horeca: www.brinzy.nl.

More

Subcategorieën

  • Aan de muur van uw restaurant kunt u niet alleen decoraties of verlichtingen ophangen, maar u kunt aan een muur ook boodschappen ophangen door middel van een wand- krijtbord. Bekijk hieronder het assortiment wand krijtborden groot.

  • Een wand krijtbord met de silhouet van een kopje, dinosaurus, bloem, fles of wijnglas? Brinzy heeft een ruim assortiment aan wand krijtborden met een silhouet. Bekijk ze hieronder. 

  • Schrijf uw boodschap op een creatieve manier naar uw gasten toe met de trio wand krijtbord. Bekijk het assortiment hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Brinzy team.

  • Op zoek naar een elegante en veilige vrijstaande oplossing voor uw wand krijtborden? Brinzy heeft ezels in diverse maten en kleuren binnen haar assortiment, waarop u uw wand krijtborden kunt plaatsen. 

  • Aan een muur in uw restaurant kunt u niet alleen decoraties of verlichting ophangen, maar u kunt aan een muur ook boodschappen ophangen door middel van een LED-krijtborden. Op een LED-krijtbord kunt u bijvoorbeeld het dagmenu vermelden. Bij Brinzy.nl kunt u krijtborden voor de horeca kopen. Wilt u meer informatie? De medewerkers van Brinzy zitten altijd voor u klaar.per pagina