Meubilair

Hoe u het terras van uw horecaonderneming inricht kan net het verschil maken. Stoelen, banken, zonnebedden, tafels… Brinzy.nl heeft een breed assortiment aan terrasmeubilair. 


Subcategorieën

  • Een bank is ontzettend bepalend voor uw interieur. Daarnaast moet een bank comfortabel zitten en bij de rest van uw interieur passen. Bij Brinzy.nl vindt u banken in verschillende stijlen, kleuren en maten. Daarnaast biedt Brinzy ook een breed assortiment aan andere terrasmeubilair. 

  • Welke tafel wijst u uw gasten aan? Of voor welke tafel kiest uw gast als eerste om plaats te nemen? Brinzy heeft diverse tafels in haar assortiment die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Wilt u meer informatie hebben over ons assortiment? Neem dan contact op met het Brinzy team.

  • Een stoel moet uiteraard comfortabel zitten en bij de rest van uw interieur passen. Brinzy biedt stoelen die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn in verschillende stijlen en kleuren. 

  • Laat uw gasten genieten aan uw zwembad! Brinzy heeft een assortiment aan zonnebedden voor uw horecaonderneming. per pagina